SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Hesaplaşmaya 4 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da cadde ortasında meydana gelen ve 3 kişinin silahla yaralanması ile sonuçlanan olaydan dolayı toplam 8 kişinin gözaltına alındığı ve bunlardan, aralarında Çarşamba günkü olayda silah kullandığı öne sürülen bir kişinin de bulunduğu 4'ünün tutuklandığı bildirildi.

Birahane ve pavyonların bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi'nde Çarşamba günü 15.00 sıralarında meydana gelen olayda Ahmet Özkan (35) başından, Vahap Güler (33) elinden, olay sırasında caddeden geçmekte olan 50 yaşlarındaki Hüseyin Özgür adlı vatandaş da omzuna isabet eden mermiyle yaralanmıştı.

Polis raporunda da Cezmi Kartay Caddesi İ.. pavyon önündeki olay; "..28.03.2007 günü saat:15.30 sıralarında haber merkezinin yukarıda belirtilen adreste silahla yaralama olayının meydana geldiğini anons etmesi üzerine, ekiplerimiz olay yerine intikal ederek şüphelileri, olayda kullandıkları 1 adet 511825 seri nolu 7.65 mm. Vzor marka tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, 7 adet 7.65 mm. çapında fişek ve başka bir tabancaya ait 1 adet şarjörle birlikte yakalamış, ayrıca olay yerinden 10 adet 9 mm. çapında kovan, 8 adet tahta sopa ve 1 adet mermi çekirdeği elde edilerek adli tahkikata esas olmak üzere muhafaza altına alınmış, olay sonrası hastaneye kaldırılan ve kafasından yaralanan A. Ö. ile sırtından yaralanan H. Ö.’ye hayati tehlikelerinin mevcut olduğu şeklinde, elinden yaralanan V. G.’ye ise hayati tehlikesinin bulunmadığı şeklinde Dr. raporu verilmiş olup, olayla ilgili tahkikata.. devam edilmektedir." ifadeleriyle açıklanmıştı.

Polisin sürdürdüğü operasyonlar sonucu olayla ilgili 8 kişinin yakalandığı bildirildi. Bu zanlılar, "Silahla birden fazla adam yaralama, yaralamaya azmettirme, suçu üstlenme, yalan beyanda bulunarak adli mercileri yanıltma" iddialarıyla adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan akraba oldukları bildirilen Mustafa Ö., Özcan Ö., Serdar Ö. ve Kamuran Ö.'nün tutuklandıkları, diğerlerinin serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Tutuklanan zanlıların; 12 Temmuz 2006 gecesi İ.. pavyonunda öldürülen Zeki Özdemir'in akrabaları olduğu haber alındı. Pavyonda geçen yıl işlenen bu cinayetle ilgili olarak, pavyon işletmecilerinden İlyas Ö., cinayet suçundan halen Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanıyor. Geçen yıl işlenen bu cinayetten sonra pavyonun kapandığı, geçtiğimiz günlerde yeniden açılmasına ilişkin hazırlıklara başlandığı, ölen şahsın akrabalarının bunu haber almasıyla ilk olayın geçtiğimiz Pazartesi günü meydana geldiği ve 3 kişinin bıçakla, dövülerek yaralandığı, bundan 2 gün sonra geçtiğimiz Çarşamba günü öğle saatlerinde bir kavganın daha çıktığı, aynı gün saat 15.00 sıralarında da silahların kullanıldığı son olayın meydana geldiği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız