SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanser Bilgilendirme Semineri

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:00
Kanser Bilgilendirme Semineri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kadınlara kanser bilgilendirme semineri verildi.  Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu tarafından, Birlik Vakfı Malatya Şube merkezinde düzenlenen semineri, Kanser Teşhis Eğitim Merkezi (KETEM) sorumlu doktoru Deniz Akdeniz Topçu tarafından verildi.

Kanser bilgilendirme seminerine çok sayıda bayanın katılımı ile gerçekleştirilen seminerin açış konuşmasını Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Gülten Demirkol yaptı. Demikrol, konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, kadınlara yönelik ‘kadın sağlığı ve kanser ile ilgili’ eğitimlerin devam edeceğini, ayrıca hanımların bu tür etkinliklerde faal olarak görev alabilmeleri için stk’lara üye olmaları hususunda çağrıda bulundu. Gülten Demirkol, Birlik Vakfı Malatya Şubesi Hanımlar Komisyonu’nun projesi olan ’vakıf hatıra ormanı’ na 27 Nisan pazar günü saat.11:00’da çam fidanı dikimi için aileleri davet etti.

KETEM sorumlu doktoru Deniz Akdeniz Topçu ise, seminerde kadınlarla ilgili rahim kanserinden kanserden korunma yollarına, kanserde erken teşhisin öneminden, kanser türlerine kadar birçok konularda aydınlatıcı bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız