SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanser Tedavisinde Yeni Gelişme

A- A+ PAYLAŞ

Bilim dünyası yeni bir buluşla tanıştı: Froximun. Froximun ‘Volkanik Kül Cihazı’. Hap değil cihaz deniyor, kana karışmıyor, vücutta volkan gibi patlıyor. Nano teknolojiyle üretilen cihaz kanserin gelişimini yavaşlatıyor.

Büyük şehir yaşamı, sürekli değişen hava şartları, dengesiz beslenme ve geçirilen hastalıklar bağışıklık sistemi üzerinde ciddi tehditler oluşturuyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için de bilim insanları tabiatın farklı yollarından yararlanıyor. Bunlardan biri olan Froximun’un adı cihazda olsa aslında yutulabilen bir tablet. İlaç görüntüsüne sahip olan Froximun yutulduğunda kana karışmıyor. Kapsüllerin hepsini bir çocuk alıp yutsa bile yuttuğu kadar vücuttan atılımı oluyor.

Froximun'un Genel Koordinatörü Murat Akbulut, "Kapsüller vücuttaki zararlı maddeleri kilitleyip bağırsak yoluyla dışarı atıyor. Nano teknolojiyle üretilen ‘Volkanik Kül Cihazı’ Froximun vücuttaki bozuklukları tamir ve tedavi ediyor. Kanserin gelişimini yavaşlatıyor, Parkinson ve Alzheimer'ı önlüyor, AIDS ve Hepatit'te etkili, kolit, diyabet ve alerjik hastalıklarda da son derece yararlı. Volkanik küllerin yanı sıra yeşil çay, üzüm ve ısırgan otu da bulunuyor. Besin değeri yüksek olan kapsüllerin Sağlık Bakanlığı'ndan onayı da bulunuyor" dedi.

İlacın vücuda girdiği andan itibaren volkan gibi patladığını söyleyen Akbulut "Bu sayede vücudun bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor" diyor. Akbulut ürünlerin tedavi desteğinde ve hastalıkları önleyici olarak etkilerinin bilimsel olarak ispatlandığını, uluslararası saygın dergilerde de yayınlandığını belirtiyor ve ekliyor, "Alman Başbakanın desteği; 2003’te bütün Ar-Ge çalışmalarımızın sonuçlarını doktorlarımız ve bilim adamlarımızın değerlendirmelerinde elde ettikleri sonuçların anlamlı olması sonucunda piyasaya sürmek istedik. Tabiî ki bu işlemler için Alman Sağlık Bakanlığı’na akredite olmuş geçerliliği tüm dünyada kabul görmüş laborvatuarda da uygunluk testleri ve araştırmaları yapıldı. Uygun olduğu görüldü ve onaylandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız