SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kansere Yenik Düştü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:19
Kansere Yenik Düştü
A- A+ PAYLAŞ

SAMSUN- Yüzme öğretmeni Malatyalı Tahsin Sarıcı, 23 yaşında kansere yenik düştü. Sarıcı'nın cenazesi Malatya'da toprağa verildi.

Bir yıldır lenf kanseri tedavisi gören Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu yüzme öğretmeni Tahsin Sarıcı’nın ölüm haberi memleketi Malatya’dan geldi. Malatya’daki bir hastaneye tedavi olmak için giden Tahsin Sarıcı, evde tedavi görürken hayatını kaybetti. 

Samsun’da yüzme öğretmenliği yapan ve herkes tarafından çok sevilen Tahsin Sarıcı’nın ölüm haberi dostları ve öğrencilerini yasa boğdu. Sarıcı, memleketi Malatya’da toprağa verildi. Aslen Malatyalı olup Bursa’da yaşayan Tahsin Sarıcı, Samsun’da üniversiteyi kazanınca ailesi ile Samsun’a yerleşmiş ve üniversite okurken değişik yüzme okullarında yüzme öğretmenliği yapmıştı. Tedavisi sebebi ile mezuniyet törenine katılamayan Tahsin Sarıcı’ya arkadaşları pankart ile “Tahsin gelecek misin, yoksa polis mi çağırayım” şeklinde destek vermişlerdi.

Türkiye Sutopu Federasyonu’nda 1. kademe yardımcı sutopu antrenörü, fitness ve body bulding antrenörü olan Tahsin Sarıcı, son olarak Bafra Eğitim Akademisi Yüzme Kulübü’nde baş antrenörlük yapıyordu. Bafra Eğitim Akademisi Direktörü Adem Ağırbaş, “Acımız ve kaybımız çok büyük. Hala inanamıyoruz. Öğrencilerimiz ile diyalogları çok iyiydi. Herkesin sevgilisi, sevgi dolu genç bir arkadaşımızdı. Biz dönmesini beklerken ölüm haberi ile yıkıldık. Allah rahmet etsin, ailesinin ve hepimizin başı sağ olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız