SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kantarcı'nın İstifasına Yönetimden Red

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta görevinden istifa eden Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı'nın istifasının kabul edilmediğini açıkladı. Bu arada, 13 Ağustos'taki sezon açılış töreninde Malatyaspor'un Karagümrük'le karşılaşacağı bildirildi.

İSTİFAYA RED..
Yönetim, geçtiğimiz hafta istifasını yönetime gönderen Kantarcı'nın bu kararını kabul etmedi.

Yönetim Kurulu'nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“24 Haziran 2006 Cumartesi günü yapılan Malatyaspor olağanüstü genel kurulu sonrası işbaşına gelen yönetim kurulumuzda yer alıp, yapılan görev dağılımı sonucu Başkan Yardımcılığı ve Futbol Şube Sorumluluğu görevlerine getirilen Sayın Atilla Kantarcı, kısa dönem içerisinde kulübümüze önemli hizmetlerde bulunmuştur. Ancak Sayın Kantarcı, kulüp içerisinde hizmet anlayışından kaynaklanan bazı sorunları gerekçe gösterip, geçen hafta sonuz istifasını yönetim kurulumuza sunmuştur.

Yönetim kurulumuz yapmış olduğu değerlendirme sonucu, Sayın Kantarcı’nın istifasını kabul etmemiştir. Yönetimimiz, Malatyaspor’un kendisinin hizmetlerine ihtiyaç duyduğunu belirtip, istifayı işleme koymamıştır.

Bazı basın-yayın organlarında ileri sürüldüğü gibi, Sayın Kantarcı Malatyaspor’un herhangi bir birimi ile çatışma içerisinde olmamıştır. Sadece Malatyaspor’a hizmet adına talep ve tepkilerinin dikkate alınmasını teklif etmiş, bu talepleri yönetim kurulumuzca olumlu karşılanmıştır.

Sayın Kantarcı, Malatyaspor Başkan Yardımcılığı ve Futbol Şube Sorumluluğu görevlerine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

SEZON AÇILIŞI..
Bu arada Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatyaspor’un yeni sezonu 13 Ağustos’ta açacağını, açılış maçının ise Karagümrükspor ile yapılacağını duyurdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız