SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kantincilerden AKP'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:01:23
Kantincilerden AKP'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kantin İşletmeciler Esnaf Derneği AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti.

AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, ‘’ AK Parti örgütlü toplumu sürekli desteklemiştir. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının, zihinsel bir devrim ve yenilenme yaşayan Türkiye üzerinde etkin ve katılımcı olması gerektiğine inanıyoruz. 

Kantin İşletmeciler Derneği, neslimizi emanet ettiğimiz okullarda faaliyet göstererek, oradaki işletmecilerin en azından kendi içerisinde beli bir tertip ve düzen içersinde olması, art niyetli kişilerin kantinlerde faaliyet göstermesinin engellendiği, daha sağlıklı ve hijyenik ortamda daha sağlıklı gıdalara yer vermeleri ve öğrencilerimizin belli kişilerle muhatap olması noktasında önemlidir. 

Bu vesile ile örgütlenen arkadaşlarımızın, gerek milli eğitim ile olan muhataplığı gerek okul müdürü, eğitimciler veya Aile Birlikleri ile olan muhataplığı daha ciddi bir konumda olur diye düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı. 

Kantin İşletmeciler Esnaf Derneği Başkanı Hüseyin Peker, ‘’Birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı bir neslin yetişmesinde el birliği ile mücadelesini veririz’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız