SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kanunsuz Karar Almıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Mayıs ayı oturumlarına başladı. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata başkanlığında gerçekleştirilen oturumda gündeme ilişkin maddeler görüşüldü.

Gündem öncesi bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Geçtiğimiz günlerde bir karar iptal edilmiş ve aldığımız yeni kararı Sayın Valimize göndermiştik. Basınımızda bu kararla ilgili haberler çıkmıştı. Biz, o kararda yani aynı kararda ısrar etmedik. Kamyonların ve vasıtaların grup olarak çalışmaları halinde iş verimliliğinin daha iyi olacağı yönünde bir kararımız vardı. Orada "Daimi Encümen" cümlesini kullandığımız için Sayın Valimiz de haklı olarak onu geri gönderdi. Biz de o ifadeyi çıkartıp, gönderdik. Ve bugün İl Özel İdaremiz çalışmalarını bizim önerdiğimiz şekilde yapıyor ve verimini alıyor. Bunu bu şekilde sizlere arz etmek istiyorum. Meclisimiz hiçbir zaman kanunsuz karar almıyor. Aldığı zamanda idare gerekli uyarıyı yapıyor ve gerekli kararı alıyoruz" dedi.

Şavata'nın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Mayıs ayının ilk oturumunda stratejik planlama konusunda meclis üyelerine ön bilgiler aktarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız