SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaos Sürüyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da belirsizlik sürerken, takım antrenmana çıkmadı.

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin istifası ve transfer tahtasının açılmasının ardından yönetim kurulu bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda takımın son durumu değerlendirilirken, Kulüp Başkanı Mehmet Aydın'ın teknik heyet ve futbolcularla da bir görüşme yapacağı kaydedildi.

Elazığspor maçı öncesinde takım antrenmana çıkmadı. Takımın genç oyuncuları Mert, Mustafa Aslan, Mehmet Yoldaş, Buğra, Ahmet Çetinkaya ve kaleci Önder süper genç takımla sentetik çim sahada antrenmana katıldı. Salonda çalışan Tuncay, Ergün ve kaleci Taylan ise daha sonradan gençlerle çalışmaya katıldı.

Yaptığı basın açıklamasıyla görevinden istifa eden teknik direktör Ercüment Coşkundere ise, Malatya'dan ayrılmak üzere hazırlıklarını tamamlarken, tecrübeli hocayla son bir görüşme yapılacağı ve çıkacak sonuca göre karar verileceği bildirildi. Ayrıca tecrübeli futbolcu Celil Sağır'ın da yaşanan gelişmeler sonrasında Malatya'dan ayrılabileceği iddia edildi.

Yaşanan gelişmelerle ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan genç futbolcu Mert Güneş, yaşanan gelişmelerin kendilerini üzdüğünü, bir an önce bu durumun düzelmesini istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcular ise basın mensuplarına demeç vermeyeceklerini ilettiler.

MALATYA BELEDİYESPOR İSE..
Öte yandan TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, Antalya kampını tamamlayarak, Malatya'ya hareket etti.

Antalya Limak Otel'de 10 gün süren bir kamp çalışması yapan Turuncu-yeşilli takım, klasman maçları öncesinde kondisyon yüklemesi yaptı. Takıma yeni katılan forvet oyuncusu Gökhan Erdöl'ün kamp çalışmaları esnasında sakatlanması takımda moralleri bozarken, orta sahaya transfer çalışmalarının ise sürdürüldüğü bildirildi.

Turuncu-yeşilli takım yeni kaleci transferiyle kalesini güçlendirirken, hazırlık maçlarında gol yollarında etkili olan Ömer ve Temin'in performansı ise göz doldurdu.
Klasman grubuna lider başlayacak olan Malatya Belediyespor, ilk maçını 7 Şubat'ta Hatayspor ile deplasmanda oynayacak. Bu maçın hazırlıklarını Malatya'da sürdürecek olan turuncu-yeşilli takım, hazırlıklar öncesinde 2 gün izin yapacak.

Kamp ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, kamp çalışmalarının genel olarak iyi geçtiğini, klasman grubuna iyi başlamak istediklerini söyledi. Balan, futbolcuların performanslarının kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, "Kamp çalışmaları genel olarak iyi geçti. Yeni transferimiz Gökhan Erdöl'ün sakatlanması şansızlığımızdı. Sol ayak bileğinde kırık olan futbolcumuzun iyileşmesini bekleyeceğiz. Bunun yanında takıma yeni katılan futbolcularımız iyi bir uyum sergiledi. Şuan için bir problem yok" dedi.

Balan, hazırlık maçlarında takımın iyi bir performans sergilediğini kaydederek, "Hazırlık maçlarında iyi oynadık. Futbolcularımız iyi bir performans ortaya koydu. Ancak bizim için önemli olan lig maçları ve bu yönde hazırlıklarımızı yaptık. Arka arkaya 2 zorlu maç oynayacağız. Bu nedenle Malatya'da taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. İnşallah lige iyi başlarız" diye konuştu.

Antalya dönüşü sonrası 2 gün izin yapacak olan Turuncu-yeşilli takım, Hatayspor maçı hazırlıklarına 30 Ocak'ta başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız