SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaosa Sürüklemek İstiyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:00:27
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz marjinal grupların değil, milletimizin sesine kulak verip, yapılması gerekenleri yapmaya hazırız” dedi.

AKP İl Binası’nda düzenlenen Halk Günü’ne katılan Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP iktidarlarının 10,5 yılda yaptığı hizmetleri özetle dile getirerek, bundan rahatsızlık duyanların ülkeyi kaos ortamına sürüklemek istediklerini söyledi.

“İMF’ye borç verebilecek ülke haline geldik” diyen Çalık, ekonomik istikrarı siyasi istikrar sayesinde sağladıklarını vurguladı.

Gezi Parkı olaylarını değerlendiren Milletvekili Çalık, “Birisi ağaç diyecek, diğeri böcek diyecek. Biz Gezi Parkı’na gerekirse gelir çayınızı içeriz, ancak marjinal gruplara alet olmayın diyoruz. Biz marjinal grupların değil, milletimizin sesine kulak verip, yapılması gerekenleri yapmaya hazırız” diye konuştu.

Çalık, karne alan öğrencileri kutladı ve hafta sonunda üniversite sınavına gireceklere başarı diledi.

AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ise “Halk Günü’nde vatandaşlar sorunlarını milletvekillerine bildirme imkanı buluyor. Milletvekillerimiz de ellerinden geldiği kadar sorunlara çözüm bulmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız