SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaostan Nemalanmak İsteyenler Var'

A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Musa Demirci, ülkede oluşturulmak istenen kaos ve karanlıktan nemalanmak isteyenlerin olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Malatya Merkez İlçe Kongresi Renkli Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Musa Demirci ile Malatya eski milletvekilleri Fikret Karabekmez ve Yaşar Canbay, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile partililer katıldılar.

Saadet Partisi eski il başkanı Mustafa Özhüsrev'in divan başkanlığını yaptığı kongrede konuşan Tarım ve Köyeşleri eski Bakanı Musa Demirci, ülkede oluşturulmak istenen kaos ve karanlıktan nemalanmak isteyenlerin olduğunu söyleyerek, "Kaostan ve karanlıktan nemalanmak isteyenler var. Dün 28 Şubat'ta kaso ve karanlıktan nemalananlar ülkeyi soydu" dedi.

Malatya eski Milletvekili Fikret Karabekmez ise Türkiye'de adeta CHP dışında parti kalmaması için bir çalışma yürütülmeye çalışıldığını öne sürerek, "CHP dışında parti kalmasın diye uğraşılıyor. Böyle sistem olur mu?" dedi.

Anayasa'da parti kapatma ile ilgili düzenlemenin değiştirilerek, parti kapatma davası açılabilmesi için üçte iki oranında Meclis kararı alınması gerekliliğinin getirilmesini istediklerini söyleyen Karabekmez, "Milletvekilleri nasıl 4 yıl seçiliyorsa, Anayasa, Danıştay, Yargıtay üyeleri de 4 yıllığına seçilsin. Meclis, Anayasa üyelerini yargılayabilmeli" diye konuştu.

Malatya eski Milletvekili Yaşar Canbay ise "Milli görüş bu ülkede İstanbul'u feth eden Fatih Sultan Mehmet'in kalbindeki imanın temsilcisidir. Kurtuluş Savaşında ortaya konan ruh ve şuur neyse, Milli Görüşçülerde o ruh ve şuuru taşımaktadır" dedi.

Yapılan genel kurulda, Saadet Partisi Malatya Merkez İlçe Başkanlığına Avukat Ramazan Acar tekrar seçildi. Yönetim kurulunda görev alan asıl ve yedek isimler ise şunlar:

Yönetim Kurulu Asıl: Ekrem Dağ, Ramazan Paşahan, Ali Özdemir, Cemil Kılıç, Lütfü Okumuş, Yunus Sarsılmaz, M.Ali Köroğlu, Aziz Kuşbey, Abdulkadir Oral, Mehmet Çelik, Recep Sevindi, Abdulcabbar Kelepçe ve Bilgehan Kalmış.

Yönetim Kurulu Yedek: Murat İlgün, Hamit Yeşit, Necdet Seçilmiş, Abubekir Tan, Ahmet Yılmaz, S.Habip Şanlı, Çetin Akpınar, M.Emin Atam, Salih Sinşek, Tahsil Gürsul, Ali Özcan, Beşir Çetinel, Abuzer Sarı, Aziz Arkın ve Yusuf Barabeyeser.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız