SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapadokya Kupası Malatyaspor'un

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Kapadokya Turnuvası'nda final maçını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynadı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Malatyaspor, kupanın sahibi oldu.

Nevşehir Stadı'nda oynanan ve saat 16.00'da başlayan karşılaşmada Malatyaspor'un gollerini 30. dakikada Serdar Samatyalı ve 41. dakikada Taner kaydettiler.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyleydi:

STAD: Nevşehir Gazi Stadyumu
HAKEMLER: Osman Karakaş, Aydın Öztürk, Bahadır Bulut

MALATYASPOR: Emrah, Mehmet, Olcay, Alper (Kasım dk 46), Serdar, Güngör, Hakan (Ulaç dk 76), Muammer (Yusuf dk 58), Taner (Turgay dk 66), Serkan, Emre (Atilla dk 62)

GAZİANTEP B.BELEDİYE: Hayrettin( Yalçın dk 46), Murat (Uğur dk 46), Osman, Süleyman (Tacettin dk 64), Ferit, Aydın (Ali dk62), Yertek (Yusuf dk 46), Uğur (Mehmet dk 46), Türker (Mustafa dk 46) Tolga (İsmail dk 74)

GOLLER: Dk 30 Serdar, Dk 41 Taner (Malatyaspor)

Maçın bitiş düdüğü ile Malatyasporlu futbolcuların coşkusu renkli görüntülere sahne oldu. Bitiş düdüğü ile birlikte turnuvanın şampiyonu olan Malatyaspor’a 1. lik kupasını Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu verdi. Turnuvada Malatyaspor’a yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a ikincilik kupasını ise Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, üçüncü olan Mardinspor’a ise üçüncülük kupasını İl Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız