SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapalı Çarşı Esnafını Dinledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:51
Kapalı Çarşı Esnafını Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır İnönü Kapalı Çarşısı esnaflarıyla bir araya gelerek, çarşı esnafının sorunlarını dinledi. 

İnönü Kapalı Çarşı esnaflarıyla yapılan toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra başkan yardımcıları, TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, İnönü Kapalı Çarşısı Dernek Başkanı Saim Güntan ile kapalı çarşı esnafı katıldı.

İnönü Kapalı Çarşısı’nın Malatya’nın gözbebeği olduğunu belirten MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Çarşımızın bir takım sorunları var. Sizin bu sorunları bildiğinizi biliyorum. Çözümü için gayret sarf ettiğinizi de biliyorum. Buraya kadar gelip ilgi ve alaka gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’nın geçmişten gelen en güzel ve modern çarşısının İnönü Kapalı Çarşısı olduğunu belirten TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç, “Küçük esnafımıza sahip çıkmazsak topluma sahip çıkamayız. Çarşımızın bazı sorunları var. Bu sorunlar da çözüldüğü takdirde hak ettiği ilgiyi görecektir” dedi.

İnönü Kapalı Çarşısı Dernek Başkanı Saim Güntan ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a, çarşının sorunlarıyla ilgili bilgiler verdi.

İnönü Kapalı Çarşısı’nın sorunlarını imkanlar dahilinde çözmeye gayret edeceklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, gerekli incelemeler ve planlamalar yapıldıktan sonra çalışmalara başlanılacağını söyledi.

Toplantının ardından Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çarşıda işyerlerini ziyaret etti ve çarşının çevresinde incelemelerde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız