SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapalı Çarşı Üstüne Yeniden Düzenleme

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Kapalı Çarşısı üstündeki alanın yeniden düzenlenmesi için belediyenin kapsamlı bir proje hazırlamakta olduğu açıklandı.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bültende şöyle denildi:

"..Malatya Belediyesi, İnönü Kapalı Çarşısı üzerinin yeniden düzenlenmesi için kapsamlı bir proje hazırlıyor. Belediye Başkanı H. Cemal Akın, yıllardır bakımsızlıktan yıpranmış olan İnönü Kapalı Çarşısı’nın üzerinin Malatya Belediyesi tarafından yeniden düzenleneceğini belirtti.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Kapalı Çarşı üstünün yeni desenlerle düzenlenmesi ve yalıtımının yapılması amacıyla proje çalışmalarına başlandığı, projenin önümüzdeki aylarda tamamlanacağı bildirildi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kapalı çarşı üstünün Malatya’ya yakışır bir şekilde düzenleneceğini belirterek, Kapalı Çarşı esnafları ile zaman zaman bir araya geldiklerini, orada yaşanan sıkıntıları yakından bildiğini söyledi.

Başkan Akın, “Yalıtımın yetersiz kalması nedeniyle üst katlardaki esnaflarımız dükkânlarına su damladığını söylüyorlar. Esnaf arkadaşlarımızın yalıtımla ilgili sıkıntılarını, ayrıca zeminin harap olması nedeniyle rahat bir şekilde orayı kullanamadıklarını biliyorum. Bu nedenle Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Kapalı Çarşı üstünün yeniden modern bir şekilde düzenlenmesi amacıyla gerekli talimatları verdim ve şu anda proje çalışmaları devam ediyor” dedi.

Belediye Başkan H. Cemal Akın, 2007 yılı içerisinde Kapalı çarşı üzerini yeniden düzenleyeceklerini ve Yeni Camii çevre düzenlemesiyle birlikte bu alanın bütünlük içerisinde, güzel bir görünüme kavuşturulacağını ifade etti..."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız