SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapalı Çarşı Üzerinde!

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde 16 yaşındaki gencin telefonunu “kapkaç” yoluyla çalan iki kişi aranıyor. Bu arada, Çöşnük’teki olayda başarılı olamayan kapkaççıların da belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde saat 17.00 sıralarında yürümekte olan 16 yaşındaki Ö.S. adlı genç, daha önce tanımadığı iki kişinin yanına geldiğini, bunlardan birinin “Telefonun var mı?” dediğini, “Var” yanıtı üzerine bu şahısların elindeki cep telefonunu alarak kaçtıklarını polise anlattı. Polis iki şahsın kimliğini saptamak için araştırmalara başladı.

Çöşnük Mahallesi’nde 17.00 sıralarında yaya olarak gitmekte olan 27 yaşındaki R.B. ve 23 yaşındaki N.S. adlı bayanların çantaları, 14-15 yaşlarındaki iki kişi tarafından kapkaç yoluyla çalınmak istendi. Bayanların direnmesi üzerine başarılı olamayan saldırganlar kaçtı. Polis kimlik belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Akpınar Meydanı’nda da park halinde olan 54 yaşındaki H.P.’ye ait 44..66 plakalı taksiyi çalan 38 yaşındaki A.M. ve 32 yaşındaki M.D. polis tarafından yakalandı. 19.00 sıralarındaki olaydan kısa bir süre sonra yakalanan şahıslardan alınan oto sahibine teslim ederken, ilk ifadesinde şikayetçi olan H.P., ikinci kez polise başvurup şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi.

Akkent Sitesi’ndeki bir apartmandaki daireye pvc doğrama takmak için gelen 25-28 yaşlarındaki siyah sakallı şahsın, bu dairenin karşısındaki dairede oturan 45 yaşındaki G.Y. adlı kadına 200 lirayı bozması isteğiyle geldiği, kadından 2 adet 100 lirayı aldığı ve 200 lirayı vermeden kaçtığı öne sürüldü. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız