SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapalı Gelin İsteriz!'

A- A+ PAYLAŞ

Cezaevinde tahliyesine 6 gün kalan Mehmet Ali Ağca'nın Malatya'daki yakınları, 30 yıllık özlemi gidermeye hazırlanıyor.

Mehmet Ali Ağca'nın Malatya'da yaşayan teyzesi Kadriye Esen, 30 yıldan beri çektiklerini sadece Allah'ın bildiğini belirterek, "Sevinçliyim, iş istiyorum, sağlığını istiyorum. Allah korusun, korunmasını istiyorum. Ben 30-32 yıldır göremiyorum" ifadeleri ile aktardı.

Mehmet Ali Ağca'yı cezaevinden çıktıktan sonra evlendirme konusunda ise Teyze Kadriye Esen, "Önce iş verilsin, sonra evlensin. İş olmaz, aş olmazsa, elin kızı gelip duvarı mı yalayacak? Bir dışarı çıkartıp, tekrar içeri soktular çocuğu. Çıktığına pişman ettiler. Mümkün olursa göreceğim, Nasıl görmeyeyim, 30 yılın, 32 yılın hasreti var. Çok yanlış yaptılar. Çocuğa çok çektirdiler. Allah, Mehmet Ali'ye sabır verdi. Yoksa bir damın deliğinde kim 30 seneyi çeker" şeklinde konuştu.

Papa olayını ilk duyduklarında inanamadıklarını belirten Kadriye Esen, "Mehmet Ali'nin onu yapmayacağını düşündük. Mehmet Ali onu yapmazdı. Mehmet Ali daha 17-18 yaşındaki bir çocuktu" dedi.

Mehmet Ali Ağca'ya nasıl bir gelin adayı istedikleri konusundaki düşüncelerini de belirten Teyze Kadriye Esen, "Mehmet Ali'nin canı sağ olsun, çıksın da. Kız önemli değil, nasıl olursa öyle olur, Allah korursa. Biz kapalı gelin isteriz, açık istemeyiz" ifadelerini kaydetti.

Bu arada, Ağca ailesinin çok sayıdaki yakını basın mensuplarına konuşmuyor. Anne Müzeyyen Ağca'nın tahliye gününün yaklaşması nedeniyle dışarı çıkmadığı ve bu konuda açıklama yapmayacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız