SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapalı Havuz Yeniden..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın tek kapalı yüzme havuzu tekrar halka açıldı.

Gençlik ve Spor Müdürü Sadi Fındıklı, Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun Salı ve Cumartesi günleri akşamları, diğer günler ise 11,00-14,00 saatleri arasında halka açık olduğunu bildirdi.

Geçen yıl kapalı yüzme havuzunu halka kapatmalarının sebebinin Malatya'nın Olimpik yüzme kapsamına alınması nedeniyle, yüzme kursuna tamemen tahsis edildiğini aktaran Fındıklı, sporculara tahsis edilince halka kapattıklarını vurguladı.

Orduzu Pınarbaşı'nrdaki açık yüzme havuzunun tadilatının da sürdüğünü söyleyen Fındıklı, maddi sıkıntı nedeniyle havuzun zamanında bitirilemediğini kaydetti.

Malatya'da, Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu dışında kapalı yüzme havuzu bulunmuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız