SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapalı Havuzu Halka Açın!'

A- A+ PAYLAŞ

Hava sıcaklığının 43 dereceye ulaştığı Malatya'da GSİM'e ait iki yüzme havuzundan halk yararlanamazken, özel havuzlara akın olduğu bildirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olan Orduzu Pınarbaşı'ndaki açık yüzme havuzunun iki yıldır "onarım" gerekçesiyle devre dışı olması, il merkezindeki Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun da sadece İl Spor Okulu'na tahsis edilerek halkın hizmetine verilmemesi nedeniyle serinleyecek yer bulmaktan yakınanlar, en azından kapalı havuzun vatandaşa açılması için Vali Ulvi Saran'ın, ilgililere talimat vermesini istediler.

Bu arada, il merkezindeki aşırı sıcaktan bunalan medya mensupları da, özel sektörün işlettiği havuzda hem stres attı, hem de serinledi. Maraton Yüzme Havuzu'nda stres atıp serinleyen medya mensupları, bir de havuzun sahibi ve işleticisi Abdulvahap Gelirli'nin havuz suyunu içmesine şahit oldular. Havuzun temizliğine güvendiğini ve sürekli standartlar ölçüsünde temiz tuttuklarını söyleyen Abdulvahap Gelirli, bardak bardak havuzdan su içip, temiz olduğunu söyledi.

Diğer yandan, şehir merkezinde yıkılan belediye binası önündeki termometre Pazar günü 43 derece sıcaklığı gösterirken, vatandaşların çeşmelere akın edip, susuzluğunu giderdiği görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız