SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapalı Oynayan Bir Takım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:31:41
A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor'un haftalık değerlendirme toplantısında konuşan Teknik Direktör Gürses Kılıç, Şanlıurfaspor ile yapılan karşılaşmada alınan mağlubiyet ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "İyi ve doğru oynadığımız bir karşılaşmayı kaybettiğimiz için üzgünüz." dedi. 
 
"ÇIKIŞIMIZIN BAŞLANGICI OLUR"
 
Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Nurettin Soykan tesislerinde yapılan toplantıda konuşan kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, "Geçtiğimiz hafta sonu lig lideri Şanlıurfaspor ile oynamış olduğumuz müsabaka sonucunda maalesef sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldık. Sahaya çıkan ilk 11'de yer alan futbolcularımızdan 7 tanesi takıma yeni katılmasına rağmen ortaya konulan mücadele ve maçın son dakikasına kadar gol bulma arzuları bizlere ilerisi için ümit vermektedir. Yeni yapılanma sürecinden sonra oynadığımız 4 maçta saha sonuçlarına bakılarak yapılacak değerlendirmeler neticesinde 3 mağlubiyet aldığımız ve başarısız bir tabloyla karşı karşıya olduğumuz görülebilir. Ancak transferlerimizim çok yeni ve henüz hazır olmamaları, takımımızın uyum sorununu yeni yeni aşmakta olduğu ve takımımızın hazır olduğunda şu anki durumdan daha iyi oyun çıkarabileceği göz önüne alınacak olursa, ümitsiz olmamak gerektiği ortaya çıkacaktır. Bu haftadan itibaren sıralamada kendimize nispeten daha yakın ekiplerle müsabaka oynamaya başlayacağız. Ümit ediyorum ki hafta sonu oynayacağımız Çorumspor maçında, son haftalarda oynadığımız olumlu futbolun yanında sahadan galibiyetle ayrılırız. İnşallah çıkışımızın da başlangıcı bu maç olur. Biz yönetim kurulu olarak bu takımın ve hocamızın başarılı olacağına sonuna kadar inanıyoruz. Tüm kamuoyundan ve taraftarlarımızdan zor olmasına rağmen biraz daha sabır istiyoruz. Unutmayalım ki gerçek taraftar takımına zor günde sahip çıkandır" ifadelerini kullandı. 
 
"HER AÇIDAN ÖNEMLİYDİ"
 
Hafta sonu oynadıkları ve mağlup ayrıldıkları Şanlıurfa maçının her açıdan önemli olduğunu söyleyen Teknik Direktör Gürses Kılıç, "Hem rakibin pozisyonu, ligdeki konumu hem de bizim almamız gereken puanlar açısından son derece önemli bir maç oynadık. Şanlıurfa'da yaklaşık 10 bin taraftarın hakem ve oyunculara yoğun baskısıyla başlayan bir karşılaşma oldu. Maça da oldukça iyi başladık diyebilirim. 26. dakikada Cihan ile bulduğumuz golle 1-0 öne geçtik. Ve bana göre maçın kırılma dakikası 34. dakikadır. Bu dakikada Cihan, son adam olan Ramazan Sal'ı ekarte edip, geçtiğinde rakibinin kendisini dirsekle kasti yaptığı hareketi, orta hakem ve yan hakemin gözünün önünde olmasına rağmen maalesef ki hakemler görmek istemedi. Ve bu oyuncuyu oyun kurallarına göre ihraç etmeleri gerekirken, sadece faulle pozisyonu geçiştirdiler. Aynı oyuncunun 44. dakikada yan toptan attığı golle ilk yarı 1-1 berabere sona erdi. Buda bizim açımızdan büyük bir talihsizlikti. Bunun yanında rakip takımın hocasının herhalde devre bitiminde hakemlere büyük bir baskısı vardı." dedi. 
 
"TALİMATLARA GÖRE YASAK"
 
Talimatlarda, teknik adamların ve yöneticilerin hakem sahadan ayrılana kadar yeşil alana girmelerinin yasak olduğunu söyleyen Kılıç, "Talimatlarda bu net bir şekilde yer almaktadır. Bununda takipçisi olacağız. Hakem raporunda böyle bir şey yazıp yazmadığını takip edeceğiz. Ve hakemle konuşması sanırım itirazdan ziyade Ramazan Sal'ı oyundan atmadığı için teşekkür etti diye düşünüyorum. Sonuçta ikinci yarıya şansızlıkla başladık. Olmayacak bir pozisyonda, pozisyonunu içerisinde yer alan futbolcumuzun şansız bir şekilde kendi kalemize attığı golle maalesef 2-1 mağlup duruma düştük. Bundan sonra pozisyonlar yakaladık. Gole döndürülebilecek pozisyonlarda bulduk. O pozisyon içerisindeki arkadaşlarımızın konsantrasyon eksikliği nedeniyle son hamleleri doğru yapamamaları sonucu istemediğimiz bir skorla sahadan mağlup ayrıldık. İyi oynadığımız, doğru oynadığımız, maçı kontrolümüzde tuttuğumuz bir müsabakayı kaybetmek ayrıca bizi üzdü. Bundan dolayı hem oyuncularımız hem de biz oldukça üzgünüz. Fakat şunu söylemek istiyorum ki, doğru yoldayız. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Hem oyun anlamında hem de fiziksel tempo anlamında oldukça iyiye gidiyoruz. Ve önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olabileceğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
 
"TEK ANTREMANLA MAÇA ÇIKTI"
 
Yeni transferler konusundada görüşlerini aktaran Teknik Direktör Kılıç, " Can ve Aytek'in performansından memnunuz. Karşılaşmada istemeden iki oyuncu değişikliğini yapmak zorunda kaldık. Can, bize Cuma günü katıldı. Cuma günü tek bir antrenmanla Pazar günü maça çıkmak zorunda kaldı. Arka adalesinde daha önceden kalma bir problemi vardı. Bu nedenle de ilk 45 dakikayı ancak bitirebildi. Onun yerine değişiklik yapmak zorunda kaldık. Onun yerine giren Aşkın arkadaşımızda maalesef bir 10 dakika sonra sakatlanarak, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Dolayısıyla sahaya çok fazla müdahale şansımız olmadı. Can'ın ve Aytek'in performanslarından memnunum. Özellikle Aytek 90 dakika oynadı. Ve oyunda kaldığı sürece bizim istediğimiz şeyleri özveriyle yapmaya çalıştı. Tabi ki o da yeni olması, arkadaşlarını çok iyi tanımaması nedeniyle zorluklar yaşadı. Bende herhangi bir endişe yok. Kaldı ki, şunu da net bir şekilde görüyoruz, haftalar ilerledikçe çok daha iyi bir ekip görünümünde oluyoruz. Önümüzdeki haftalarda bu ligde çok kazanacağımız maç ve çok puanımız var. Bunu hep beraber yaşayacağız. Gerçekten iyi bir ekip olacağız. Herhangi bir endişem yok" diye konuştu. 
 
"KAPALI OYNAYAN BİR TAKIM"
 
Hafta sonu oynanacak Çorumspor maçını değerlendiren Kılıç, "Çorumspor'u hem izlettirdik hem de ben ilk yarıda oynadığımız karşılaşmadan biliyorum. Yaklaşık 6 tane daha önceki yılarda oynamış tecrübeli oyuncuları var. Onların yanında genç oyuncularla mücadele ediyorlar. Çok koşan, çok mücadele eden, kapalı oynayan ve kontra atak yapmaya çalışan bir ekip görünümündeler. Çok kapalı oynaması tabi sıkıntı olabilir ama ben umuyorum ki, bu maçta istediğimiz oyunu ortaya koyup, istediğimiz sonucu alacağız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız