SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapalı Sisteme Alınıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:26
A- A+ PAYLAŞ

Belediyenin alt yapı çalışmalarını sürdürdüğü, son olarak Uçbağlar Mahallesi'ndeki alt yapı sorununu tamamen çözmek için sulama kanalının kapalı sisteme alındığı bildirildi.

Belediyenin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından son 5 yılda şehrin genelinde sürdürülen altyapı iyileştirme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir çok bölgedeki sorunları önemli altyapı yatırımlarıyla ortadan kaldıran belediye, Uçbağlar Mahallesi’nde alt yapı ile ilgili sıkıntıları da tamamen bertaraf edecek çalışmalar gerçekleştiriyor.

Uçbağlar Mahallesi Sivas Caddesinde kapsamlı bir çalışma yürüten Malatya Belediyesi ekipleri, yetersiz hale gelen altyapı hizmetlerini yeniliyor. Caddede bulunan açık sulama kanalından kaynaklanan çevre kirliliği ile yağmur suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını ortadan kaldıracak çalışmalar kapsamında sulama kanalı kapalı sisteme alınıyor. Açık sulama kanalının rehabilitesi için Ø600’lük korige borular döşeniyor. Böylece bina sakinlerinin yağmur suyu sıkıntıları ve sulama kanalından kaynaklanan çevre kirliliği çözüme kavuşturuluyor. 

Aynı zamanda sulama kanalının altında bulunan kanalizasyon hattını da yenileyen belediye, binalara denk gelen kısımlardaki kanalizasyon parsel bacalarını da değiştiriyor ve bu bölgede bulunan mazgalların temizliği ile yükseltilmesini gerçekleştiriyor."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız