SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapalı Tribün Bileti Artık Yok!'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'un basın sözcüsü Ali Cengiz, Malatyaspor'un 3. etap kampını ve kombine bilet satışını değerlendirdi.

Cengiz, kombine bilet fiyatlarını geçen senelere göre düşürdüklerini belirterek, "Geçtiğimiz sezon sağlıklı bir kombine bilet satışı gerçekleşmemesi nedeniyle taraftarlarımız bu konuda biraz tereddüt edebilirler ancak, bu sezon yönetimi kurulu olarak yeni bir yapılandırmada bulunduk. Buna göre, Malatya İnönü Stadı'nda bulunan kapalı tribünde komple kombine olarak satılacak. Müsabakalarda kapalı tribün için bilet satışı yapılmayacak. Malatyaspor Kulübü'nde kapalı tribünde maç seyretmek isteyenler ancak,
kombine kartlarıyla maç seyredebilecek. Onun dışında sistem gereği bilet basımı yapılmayacak. Bu nedenle personel arkadaşlarımız taraftarların kendi seçecekleri yerlerin satışını gerçekleştirecek. Her kesime hitap edebilecek bir fiyatlandırma sistemi belirledik. 100, 200, 300 ve 400 YTL'ye taraftarlarımız kombinet bilet alabilecekler. Geçtiğimiz sezonlara göre, fiyatlandırmada herkesin kesesini düşünerek, uygulama başladık. Tabi bu noktada vatandaşlarımızın ilgi ve desteklerini bekliyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan arkadaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Arkadaşlarımız yerinde satış yapacak ve Yeni Cami'nin bulunduğu alanda kombine bilet satışını gerçekleştirecek banko kurulacak. Ayrıca, vatandaşlarımız stad ve stad yanında bulunan msport mağazasından kombine bilet alımını gerçekleştirebilirler" dedi.

Malatyaspor'un 3. etap kampını Bolu'da gerçekleştireceğini kaydeden Ali Cengiz, "Malatya'da başlayan ilk etap kampı Ankara Kızılcahamam'da sona erdi. Bu sürede takım teknik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalardan geçti. Kampın 3. etabı ise Bolu'da yapılacak. Sonuçta iyi bir kamp dönemi geçiyor. Yeni teknik ekip ve takıma katılan yeni oyuncuların uyumuyla birlite iyi bir hazırlık dönemi oluyor. Takımın iyi bir uyum içinde çalıştığını görüyoruz. Bundan sonrada takımın hazırlanan bir turnuvaya katılarak, 6 maç
oynayacağı bizlere iletildi. Çarşamba günü turnuvada karşılaşacağımız takımlar belli olacak. Şuan da Malatyaspor'da nokta dediğimiz, takıma gerekli olan mevkilere transferler yapıldı. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden takımlara tanınan 21 yaş altı yabancı iki futbolcu oynatabilme imkanına göre de, yabancı futbolcu denemelerimiz olacak. Hazırlık maçlarında seçici olacağız ve takıma katkısı olacak futbolcuları Malatyaspor'un ekonomisine uygun transfer yapabiliriz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız