SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapanan Beldeler Açılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:53
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 1 Kasım seçimlerinde iktidar olmaları durumunda  kapanan beldelerin tekrar açılacağını ifade etti.  Ağbaba,Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlunun CHP 2. sıra adayı olduğunu hatırlatarak, “Onu tüm Malatyalılara emanet ediyoruz” dedi.

Beraberinde parti yöneticileriyle birlikte Yeşilyurt Örnek Köy, Doğanşehir Kelhalil ve Polat ile Akçadağ Ören Mahallelerini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hem vatandaşların bayramını kutladı hem de onlarla uzun süre sohbet etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Ağbaba, Malatya ve Türkiye gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ağbaba, Polat  Mahallesinde yaptığı konuşmada kapanan beldelerin tekrar açılacağını ifade etti. 

BAYRAMI BURUK GEÇİRİYORUZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yaptığı konuşmada “Bu bayram Türkiye için iyi geçmiyor.Seçimlerin hemen ardından başlayan terör saldırıları sonrası Türkiye’nin her yanında her eve ateş düşmeye başladı.Şehitlerinizi huzurlarınızda bir kez daha anıyorum.  Hem polislerimize hem askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum.İnşallah evlere tekrar ateşler düşmez.” Dedi.

BİLDİRGEMİZ 30 EYLÜLDE AÇIKLANIYOR

“7 Haziran seçimlerinin ardından halk koalisyon istedi ama koalisyon görüşmeleri başarı ile sonuçlanmadı.”diyen Ağbaba, “ Bu seçimi Cumhurbaşkanından başka  kimse istemiyor ama o istiyor diye  tekrar seçime gidiyoruz.Umarız bu seçimlerde ana gövdesinin CHP’nin oluşturduğu bir iktidar olur ve Türkiye’nin yıllardır biriken sorunlarına çözüm buluruz. Türkiye’nin 5 temel meselesini çözecek bildirgemizi 30 Eylül tarihinde kamuoyuna açıklayacağız.” İfadelerini kullandı.

KİME NE FAYDASI OLDU?

Kapatılan beldelerin  tekrar açılması için 7 Haziran seçimlerinden önce söz verdiklerini hatırlatan Ağbaba, “Polat, 8 haziran da tekrar belediye olacak dedik. Ama istediğimiz düzeyde oy alamadık. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde oy verirsiniz, beldenizi tekrar açarız.  Çöp vergisi, emlak vergisi, tabela vergisi, atık su gibi kalemlerde yüksek bedeller  ödeyeceksiniz. Büyükşehir yasası, Polat Belediyesi’ne yaramadı. 1927 yılında kurulan Polat Belediyesi kapatıldı. CHP’ye, AKP’ye, MHP’ye oy veren herkese soruyorum. Beldenizin kapanması kime ne fayda sağladı?  İşçiler yine çalışıyor, bina duruyor. Devlete ne faydası oldu? Elinizi vicdanınıza koyun, bu doğru bir yasa değil. Bize dayattılar. Malatya’nın tüm beldelerini kapattılar. Takdir tüm  Malatyalıların.” Şeklinde konuştu.

1 KASIM’DA DESTEK BEKLİYORUZ

“Ne söz verdiysek o sözlerimizi tutmaya çalışıyoruz. İyi gününüzde , kötü gününüzde sizlerle birlikte olmaya çalışıyorum.”ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Ağbaba, “ TBMM’de 4 yıl boyunca Malatya’nın sorunlarını gündeme  getirdim.Bundan sonra da 4 yıl boyunca sorunları gündeme getiren değil sorunları çözen, iktidar milletvekili olarak karşınızda olmak isterim.Polat’ın bu makus talihini yıkarız. 1 Kasım’da desteklerinizi bekliyoruz.”dedi.

OĞLUNU SİZE EMANET EDİYORUZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba konuşmasının sonunda “Mevlüt Aslanoğlu’nu Tüm Malatya seviyor. Herkesin sevdiği, herkesin derdine koşan milletvekiliydi.İstanbul’a gitti, yine Malatya’nın dertleriyle uğraştı. Mevlüt bey diyince Malatya akla geliyordu. Mevlüt beyin Oğlu Erdem Aslanoğlu’nu Malatya’dan aday yaptık.Onun oğlunu size emanet ediyoruz. İnşallah ona, Mevlüt beyin bayrağını TBMM’de dalgalandırma şansını verirsiniz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız