SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapandan Kaçamadı

0
Güncellendi - 2016-01-10 01:11:03
Kapandan Kaçamadı
A- A+ PAYLAŞ

*Polisin "dur" ihtarına uymayıp hızla kaçan minibüs, yola kapan atılarak durdurulabildi ve minibüste 28 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçti.

Malatya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin ortaklaşa yaptığı uygulama sırasında, "dur" ihtarına uymayıp kaçan araç, şehir merkezinde tüm ekiplerinde dur ikazına uymayarak son hızla kaçmaya çalışırken, en son yola atılan kapanın 4 tekerini de patlatması sonucunda durabildi. Araçta yaklaşık 28 bin paket kaçak sigara çıktı, 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Cumartesi gece yarısından sonra 03.30 sularında meydana geldi. Malatya-Elazığ Karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şubesi’nin önünde yol uygulaması yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin durdurarak aramak istedikleri 34 YTT 48 plakalı araç, dur ikazına uymayarak il merkezi istikametine doğru kaçmaya başladı.

Bir ekip kaçan minibüsün peşine takılırken, telsizden şehir merkezindeki ekiplere durum hakkında bilgi vererek, aracın durdurulmasını istedi. Çevreyolu'nda oldukça aşırı hız yapan minibüs, kavşaklarda bekleyen tüm ekiplerin dur ikazına uymadı. Minibüsün durmayacağı ihtimali değerlendirilince, Afra Kavşağı’ndaki ekibin yola üzerinde çivi bulunan kapanı atması talimatı verildi.

Hava Lojmanları Kavşağı ile MAŞTİ Kavşağı’nda durmayan minibüs, Afra Kavşağı’nda yola serilen kapanın üzerinden geçmesine rağmen durmayan araç, 4 lastiği patlayınca yaklaşık 200 metre gittikten sonra durmak zorunda kaldı. Minibüsün içerisindeki 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çekici ile polis merkezine götürülen minibüsün içerisinde yapılan aramada kutular içerisinde yaklaşık 28 bin adet paket kaçak sigara bulunduğu öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız