SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapan'ın Acı Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:34:57
Kapan'ın Acı Günü
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Gazetesi Yazarı İsmail Kapan'ın kayınpederi Derviş Köse Malatya'da toprağa verildi.
 
Rahatsızlığı nedeniyle dün vefat eden Derviş Köse (84), Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazından toprağa verildi.  Cenaze namazını, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül kıldırdı. Gül, ölümle ilgili ayet ve hadislerden örnekler verdi.
 
Cenaze namazına, Malatya Valisi Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya milletvekilleri Cemal Akın ve Mustafa Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Yazar İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, İhlas çalışanları, birçok sivil toplum kuruluş, dernek, sendika ve oda temsilcileri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. 
 
Derviş Köse ile birlikte, Özlem Vardı, Malatya'da eski futbolculardan Turan Varan, Mehmet Konat ve Nurettin Dinçel'in de cenazı namazı kılındı.
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Malatya İl Müdür Yardımcısı Ramazan Aytekin'in de kayınpederi olan Derviş Köse için taziye yerinin Başharık Mahallesi İstanbul Evleri karşısı Huzur Siteleri olduğu kaydedildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız