SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapanışta da Birarada..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Malatyalılar Derneği ile Malatya Kültür ve Yaşam Derneği tarafından açılan "Malatya'da Amatör Futbolun Tarihi" konulu fotoğraf sergisi sona erdi.

Malatya Kültür Yaşam Derneği ve Malatya'da Malatyalılar Derneğinin ortaklaşa çalışması ile gerçekleştirilen "Fotoğraflarla Malatya ve Amatör Spor" konulu sergisinin kapanış töreninde de duygusal sahneler yaşandı.

Beşkonaklar'daki Etnografya Müzesi'nde 15 Ekim tarihinde Vali yardımcısı İnci Sezer Becel tarafından açılışı gerçekleşen ve üç kuşak Malatyalıların biraraya geldiği açılış töreninde duygulu anlar yaşanmış ve sevinç gözyaşları ile fotoğraf sergisi gezilmişti.

Serginin kapanışı için hazırlanan mini veda törenine İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve Kültür ve Turizm İl Müdürü yardımcısı Mehmet Kazancı, TFF bölge antrenörü Özkan Akbulut, Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan'ın yanı sıra eski ve amatör futbolcuların yanı sıra futbolcuların akrabaları katıldı. .

Serginin kapanışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya'da Malatyalılar Derneği Başkanı Erdal Karabağ, "Bizce bu sergi çok çok başarılı oldu. 3 kuşak futbolcular burada bir araya geldiler" dedi.

Malatya Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı Yaşar Karaaslan ise, serginin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Sergimiz amacına ulaşmıştır. Yakın tarih Malatya kent albümünü oluşturmayı hedeflediğimiz için bu tür fotoğraf sergilerimiz devam edecektir. Bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen kentimin insanlarına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Eski futbolcu ve İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da, eski amatör futbolcular adına yaptığı konuşmada, "Bu fotoğraf sergisi bizlere unuttuğumuz bazı duyguları ve güzellikleri yeniden hatırlattı. Sergiyi düzenleyenleri gerçekten kutluyorum. Fotoğrafların heba edilmemesi gerekiyor. Bu resimlerin teşhir edileceği bir lokal düşünüyoruz. Orada geçmişi geleceğe taşıyarak, anılarımızı konuşacağız. Lokal oluşturma çalışmalarımız şimdiden başladı" dedi.

Serginin açılmasına ekonomik olarak destek veren Haber 44 ve Kaya Production İmtiyaz Sahibi Metin Kaya, Kuaför Murat Örnek ve Roza Grafik yetkililerine katkılarından dolayı plaket verilmesinden ve katılımcıların bir arada hatıra fotoğrafı çektirmesinden sonra tören sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız