SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapanla Durdurulabildiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:34:46
Kapanla Durdurulabildiler
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da kapan kurularak durdurulabilen otomobilde yapılan aramada 3 kilo 890 gram esrar bulundu. Akçadağ'daki bir operasyonda da 3.5 kilo esrar ele geçti.
 
OTO KAÇINCA..
Edinilen bilgiye göre, Malatya il merkezinde meydana gelen olayda, uygulama yapan polis ekipleri kontrol noktasında bir otomobili takibe aldı. Ekipler, kaçan otomobili çivili kapan kullanarak lastiklerini patlatıp durdurabildi. Otomobildeki A.C. ve S.C. gözaltına alınırken, araçta yapılan aramada 3 kilo 890 gram esrar maddesi ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorguları tamamlanarak adli makamlara sevk edilen A.C. ve S.C. tutuklanarak cezaevine konuldu. 
 
AKÇADAĞ'DA..
Bu arada Akçadağ ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda yaklaşık 3.5 kilo esrar maddesi ele geçirildi. 
 
Alınan bilgiye göre, Akçadağ ilçe merkezinde jandarma ekiplerince M.D. adlı şüphelinin evine yapılan operasyonda gizlenmiş vaziyette 3.5 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda nakotik köpekleri de görev aldı. Sorgusu sonrasında adli makamlara sevke dilen M.D.'nin tutuklandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız