SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapanmaması İçin Geldik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulunda işbaşına getirilen Koray Güler başkanlığındaki yönetim kurulu, sarı- kırmızılı kulübün kapanmaması için göreve talip oldukları açıklamasını yaptı.

Malatyaspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklama şöyle:

"31 Ocak 2010 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda ‘Malatyaspor’un Kapanmaması’ için göreve talip olduk ve kulüp delegelerimizin teveccühü sonucu göreve geldik.

Klasman grubunun 2. devre maçlarında Malatyaspor’un lig de kalma umudu doğmuştu. Sayın Mehmet Aydın başkanlığındaki görevi bırakan yönetim kurulu, transferin açılması için yoğun bir çaba sarfettmiş, 43 alacak dosyasını halletmişti. Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi, Malatyaspor’u lig de tutabilecek ve gelecek yıllarda şampiyonluğa oynayabilecek 13 oyuncuyu Adıyamanspor maçı öncesi Malatya’ya imza için getirmişlerdi. Ancak şehri yönetenlerden yeterli destek bulunamadığı için bu oyuncular Malatya’dan ayrıldı.

Adıyamanspor maçı sonrasında gelişmelerin Malatyaspor aleyhine olması sonucu sayın Mehmet Aydın ve yönetim kurulu istifa kararı almıştı. Akabinde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve ekibi de istifa edince, Malatyaspor’un 2. Lig 4. Klasman Grubunda küme düşmesi matematiksel olmazsa da kesinleşmişti. Mevcut kadro ile Malatyaspor’un lig de kalamayacağını herkesin malumuydu.

Malatyaspor’un ligde düşmesinin kesinleşmesinin ardından, sezon sonuna kadar 500 bin TL’ye yakın ödeme yapmak zorunda olduğu ve 3. lig de yararlanamayacağı futbolcularla devam etmenin maddi külfet getireceği inancı ile bazı oyuncularla yollar ayrıldı.

Biz de Malatyaspor’un kapanmaması ve yoluna devam edebilmesi için 31 Ocak 2010 tarihinde yapılan olağaüstü genel kurulda göreve geldik.

Şimdi buradan yüksek sesle bağırıyoruz; Malatyaspor’un tek kurtuluşu, Malatyaspor’u bu hale getiren Hikmet Tanrıverdi, İlhan Kavuk, Haşim Karadağ ve yönetim kurullarının biran önce Malatyaspor’a hiçbir mazeret göstermeden sahip çıkmalarıdır.

Çünkü, onların sebep olduğu 30 milyon TL ye yakın borcu ödeyecek ‘Beyaz Atlı’ prens yoktur!

Bizler Malatyaspor’un kapanmaması için Malatya’nın ve Malatyaspor’un yetiştirdiği Malatyalı genç evlatlarımızla sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız