SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapasite 60 Bin Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, MEGSAŞ Ekmek Fabrikası'nda inceleme yaptı. Göreve geldiklerinde fabrikanın kapasitesinin günlük 11 bin olduğunu belirten Akın, şu anda 60-65 bin kapasiteyle çalışıldığını bildirdi.

Belediye Basın Bürosu'ndan konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H.Cemal Akın, göreve geldiklerinde MEGSAŞ Ekmek Fabrikası’nın 11 bin kapasiteyle çalıştığını belirterek, şu anda ise 60-65 bin kapasiteyle çalıştığını söyledi.

MEGSAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alaaddin Acun ile birlikte MEGSAŞ Ekmek Fabrikasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Akın, Ekmek Fabrikası’nın modernize edilip, ekmek kalitesinin ve kapasitesinin artırıldığını kaydederek, “Belediyemize ait MEGSAŞ Ekmek Fabrikası’ndaki kalite ve kapasite artırımında Genel Müdürümüz ve fabrika çalışanlarının fevkalade büyük gayretleri olmuştur. Gece gündüz çalışarak bu standardı yakalamışlardır” dedi.

Megsaş Genel Müdürü İlhan Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Malatya’da ekmek piyasasında fiyat istikrarının ve kalitenin olduğunu vurgulayarak, “Hemşerilerimize hem kaliteli, hem de ucuz ekmek yedirebilmek için büyük gayretler göstermekteyiz. Bugün eğer Malatya’da ekmek fiyatlarında bir istikrar varsa bu Megsaş çalışanlarının terinin neticesidir. Bundan dolayı fabrikada çalışan kardeşlerimizi tebrik ediyorum, gayretlerinin artmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Akın, incelemelerin ardından fabrika çalışanlarıyla sohbet ederek, birlikte yemek yedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız