SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapasite Bin Öğrenci Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'na yeni ek binaların yapılmasıyla ilgili projelerin bin öğrenci kapasiteli olduğu bildirildi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Azcan'ı ziyaret ederek, yeni bin kişilik okul projesi hakkında bilgi aldı. 
 
Yeni bir konsept bina için çalışma yapıldığını ve teknolojik anlamda da ne yapılması gerekiyorsa, onun içinde çaba sarf edildiğini söyleyen Malatya Polis MYO Müdürü İbrahim Azcan, "Mimari projeyi bizzat kendimiz çizdirmekteyiz. Biz örnek bir okulu Malatya'ya kazandıracağız. Gerek okul binamız ve gerekse de atış eğitim salonumuz bittikten sonra, örnek bir yapı ortaya çıkacak" dedi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, "Öncelikle emeklerinden dolayı değerli müdürümüze teşekkür ediyorum. Çok kısa sürede bizim elimizi kolaylaştıracak, bilgi ve belgeleri hazırladılar. Çok hızlı bir şekilde Ankara'ya hem kuruma ve hem de bize ulaştırdılar. Daha önce, 'Malatya Polis MYO kapatılıyor, buradan gidiyor. 400 olan öğrenci sayısı sıfıra iniyor' şeklinde bir iddia vardı. Malatya her zaman büyümeye layık memleketimizdir, büyümeye devam ediyor. 400 olan kapasitesi, bin kişilik öğrenci
yurdu, yemekhanesi, gazinoları, sosyal faaliyetleri yapabilecekleri bin kişilik konferans salonu ve sportif merkezleri ile Malatya'ya çok güzel bir mekan kazandırıyoruz. 84 dönümlük alan içerisinde inşa edilecek olan okulumuz Malatya ve ülkemiz için bir kez daha hayırlı olsun. Ellerinize sağlık. Projeyi hazırlayan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada ihale süreci başlayacak" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız