SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapasiteyi Artıracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:32:12
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, Diş Hekimliği Fakültesi’nin Türkiye’de birçok konuda örnek alınabilecek bir duruma geldiğini ifade ederek, “Hem ülkemizin hem de çevre ülkelerin referans merkezi olacağız” dedi.

Her geçen gün hasta sayılarının arttığını kaydeden Polat, "4 Ocak 2010 yılında kliniklerimiz hizmete açılmıştır. 2010 yılında ayda yaklaşık 5 bin hastaya tedavi hizmet sunabilirken şuanda bu sayı 17 bin 500’ün üzerine çıkmaktadır.2015 ortalaması 17 bin 500’dür. Ama zaman zaman 20 binin de üzerine çıkıyoruz. Gelecek sene 20-25 bin civarında hastamıza bu hasta sayısı derken başvuru sayısı olarak bunun algılanması gerekir. Bir ayda başvuran hasta sayımız 25 bine yakın bir sayıya ulaşacağımızı düşünüyoruz 2016 yılında” diye konuştu.

"Kapasiteyi artırıp, kaliteyi bozmadan hizmet sunmaya devam edeceğiz"

Polat, dış ülkelerde de referans merkezi olmaya gittiklerini belirterek, şunları söyledi: “Fakültemizin var oluş sebebi eğitim araştırma ve hizmet sunmaktı Biz hem ülkemizde hem de çevre ülkelerde referans merkezi olmaya gidiyoruz. Hedefimiz bu. Bu nedenle yaptığımız her işte örnek olabileceğimiz işler yapmak için uğraşıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz ve kaliteden ödün vermiyoruz. Ve en çok hasta bekleyen Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalı kliniğimiz.Yaklaşık 17 bin kişi şuanda sıra bekliyor. Biz, kapasiteyi artırıp, verimi artırıp kaliteyi bozmadan hizmet sunmaya devam edeceğiz. Kalitemizin göstergesi olarak da Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) ISO 9001 kalite yönetimi istemi, iş sağlığı güvenliği, çevre yönetimi belgeleri alan ilk fakülteydik. Şuanda da bildiğim kadarıyla kaldığımız kapsamda tek fakülteyiz. Bunları sadece belge almak için almadık. Gerçekten kaliteyi yaşamak için bu kalitenin oturması için uğraşıyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız