SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapasiteyi Güçlendireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı, ilçe bilgilendirme toplantılarını tamamladı.

TRB1 Bölgesi illeri Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli'yi kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı, Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı kapsamında 2010 Yılı Proje Teklif Çağrısının tanıtımı amacıyla bilgilendirme toplantılarını 20-28 Ekim tarihleri arasında Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli il merkezleri ve bölge ilçelerinde gerçekleştirdi.

Proje Teklif Çağrısını ilan eden Fırat Kalkınma Ajansı, tüm potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek ve başvurularını teşvik etmek amacıyla tüm il ve ilçelerde düzenlediği bilgilendirme toplantılarının ardından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, "20 Ekim 2010 tarihinde Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Malatya Bilgilendirme ve Açılış Toplantısının ardından, 21 Ekim'de Elazığ, 22 Ekim'de Bingöl ve 25 Ekim'de Tunceli il
merkezlerimizde ve eş zamanlı olarak bölge illerimizdeki 37 ilçe merkezinde, Ajans uzmanlarımız tarafından bilgilendirme toplantıları düzenledik. Kısa bir süre içerisinde tamamladığımız bu toplantılarda ilçelerimizde önemli bir kitleye ulaşarak, olumlu geri dönüş elde ettik. Önümüzdeki süreçte düzenleyeceğimiz proje hazırlama eğitimleri ile de bölgemizin proje kapasitesini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Proje hazırlama eğitimleri internet üzerinden alınan taleplere göre oluşturuluyor, talep olması halinde ilave eğitim programları düzenleyeceğiz" dedi.

Proje Hazırlama Eğitimleri verileceği, proje hazırlama konusunda Fırat Kalkınma Ajansı tarafından verilecek ücretsiz eğitimlere başvuru için ajansın www.fka.org.tr internet adresinden kayıt gerektiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız