SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapatabilir mi?. Kapatamaz!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:28
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday olarak gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek turları kapsamında İzmir’i ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretinin 2. gününde ilçe gezilerini sürdürdü. İlk olarak Çandarlı beldesinde vatandaşlarla buluşan Kılıçdaroğlu, otobüste halkı selamladı. Yol kenarında meyve satan esnaflar, Kılıçdaroğlu’na kavun ve karpuz ikram etti. Çandarlı beldesinde vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Anadolu topraklarında Karacaoğlanlar, Dadaloğulları, Mevlanalar, Hacı Bektaşi Veliler yetişti. Anadolu topraklarında insanlar yetişti. Ektik tarlaları, ektik ovaları, şimdi bereketi ekeceğiz, huzuru ekeceğiz. Ekmek için Ekmeleddin diyeceğiz. Huzurlu bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz. Huzurun adresi Ekmeleddin İhsanoğlu. Buna bütün samimiyetimle inanıyorum. Bilgisi, birikimi, dünyadaki ağırlığı, kişiliği, her şeyiyle bizim cumhurbaşkanımız olacak birisi. Onu seviyoruz. Ona inanıyoruz, ona güveniyoruz. Sadece ben değil batı da ona inanıyor doğu da ona inanıyor. Gazze’yi görüyoruz. Gencecik çocuklar, küçük çocuklar öldürülüyor. Şimdi ben Erdoğan’a seslenmek istiyorum; sen gerçekten Filistin olayını çözmek istiyorsan Malatya’daki Kürecik İstasyonu’nu kapatacaksın. Kapatabilir mi? Ben de biliyorum kapatamaz ama söylüyorum. Eğer Türkiye’nin Orta Doğu’da ağırlığı olacaksa o ağırlığın merkezi Ekmeleddin İhsanoğlu’dur” diye konuştu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’in Edremit Körfezi turu kapsamında gittiği Burhaniye ilçesinde de halka hitap etti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ayvalık ilçesindeki temaslarının ardından, Gömeç ilçesi üzerinden Burhaniye ilçesine gitti. Burhaniye Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, burada halka hitap etti. Seçim otobüsü üzerinde konuşan CHP Lideri, İsrail üzerinden Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Kılıçdaroğlu, “Bu sıradan bir seçim değil. Ya demokrasiden, hukukun üstünlüğünden yana tavır alacağız, ya da daha baskıcı bir yönetim bizi bekliyor. Bu, biz o diktatörlüğün önünde pes ederiz anlamına gelmesin. Ne yaparlarsa yapsınlar, hiçbir zalimin önünde biz diz çökmeyiz. Her zaman ve yer yerde insanların huzur içinde yaşamasını isteriz. Ramazan ayı mübarek ay. İsrail’e bakalım, Gazze’de katliam yapıyor. Sayın Başbakan'a sordum; sen bu ülkenin Başbakanlığı koltuğunda oturuyorsun. Konuşuyorsun, ama lafların boş arkadaş. Sen bir şey yapmak istiyorsan, Malatya’daki Kürecik istasyonunu kapatacaksın. Kapatabilir mi? Bize konuşan adam değil, iş yapan adam lazım. Sözün söz ise, eğer ben İsrail’i kınıyorum diyorsan, Kürecik’teki radar istasyonunu kapatırsın. Her türlü insani yardımın yolunu açmalısınız. Oradaki kardeşlerimize her türlü yardımı götürmemiz lazım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız