SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapıda Mühür Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Meclisi'nin bağımsız üyesi Mehmet Moran, düzenlediği basın toplantısında AVM ile ilgili iddialara değindi ve İdare Mahkemesi tarafından verilen durdurma kararının uygulanmadığını öne sürdü.

Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Moran'ın iddiası şöyle:

"Malatya Girişim Gurubu tarafından Sümer Fabrikası arazisine yapılan Malatya Park AVM, Malatya İdare Mahkemesi tarafından durdurulmuştur. Bu durum Medya ve Kamuoyunda tartışılırken Malatya Belediyesinin resmi yayın organı olan MAKBİS isimli derginin 43. sahifesinde Malatya Girişim Grubu Malatya Belediyesi başkan yardımcıları tarafından kullanılmak üzere 7 adet laptop bilgisayar, Belediyenin değişik birimleri için 8 adet bilgisayar, 2 adet fotokopi makinesi, 2 adet plotter yazıcı, 2 adet HP 7000 A3 yazıcının Malatya Belediyesi’ne bağışlandığı Donanım ve Destek biriminin bir faaliyeti olarak tanımlandığını görmek beni hayretler içerisinde bırakmıştır.

Hibe edilen 21 adet Elektronik cihazın adını ne koyalım diye düşünürken Malatya Park AVM nin Malatya Belediyesi tarafından mühürlendiğini duyuyoruz. AVM nin İşletme Müdürü, Güvenlik Amiri, ve Güvenlik personelinin refakatinde olay yerinde yaptığım inceleme ve araştırma sonunda Yargının ve Malatya kamuoyunun yanıltıldığını gördüm.

Şöyle ki;
Yetkililerden aldığım bilgiye göre Malatya Park AVM nin 3 tane kapısı bulunmaktadır A,B,C, kapıları A ve C kapıları faaliyetine devam etmektedir. A ve C kapıları mühürlü değildir.

B kapısı kullanılmamakla beraber, refakat eden yetkililer B kapısının Belediye yetkililerince mühürlendiğini ifade etmişlerdir. Ancak kapıda mühür bulunmamaktadır.

Sonuç Olarak;
Malatya Girişim Gurubuna ait olan Malatya Park AVM, Malatya İdare Mahkemesi tarafından durdurulmasına rağmen Malatya Belediyesi tarafından AVM nin B kapısı mühürlenmiş A ve C kapıları açık tutularak faaliyetlerinin devamına izin verilmektedir.

Malatya Belediyesi Malatya İdare Mahkemesini ve Malatya halkını yanıltmaktadır.

Şimdi ;
Malatya Halkına Soruyorum?
Malatya Girişim Gurubunun Malatya Belediyesine hibe ettiği 21 adet Elektronik cihazın verilebileceği birçok kurum ve kuruluş varken niçin Malatya Belediyesine verilmiştir?"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız