SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapıdaki Bekçi de Kar Etmedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da TEKEL Pazarlama Başmüdürlüğü'ne ait otoparktaki 8 aracın lastiğine çivi çakılarak zarar verildiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Malatya Merkez PTT binası karşısında bulunan TEKEL Pazarlama Başmüdürlüğü'ne ait otoparkta, personele ait olduğu bildirilen 8 adet otomobilin lastiğine inşaat çivisi çakılarak zarar verildiği bildirildi.

Otopark'a gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, 06 GDN 53, 44 KF 176, 33 FC 049, 44 KH 949, 44 EF 956, 44 EE 519, 60 AV 844 ve 44 FK 501 plakalı araçların birer veya ikişer lastiğine inşaat çivisi çakıldığını tespit etti.

TEKEL Pazarlama Başmüdürlüğü'nün girişinde 24 saat bekçi bulundurulduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız