SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapıkaya Sokaklarına Asfalt

0
Güncellendi - 2017-09-15 02:11:38
Kapıkaya Sokaklarına Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde mahalle yollarının asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Kapıkaya Mahallesi de sıcak asfalta kavuştu.

Asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Kapıkaya Mahallesi’nin yollarını sıcak asfalt yapıyor. Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde bulunan Kapıkaya Mahallesi, yapılan sıcak asfalt çalışması ile birlikte farklı bir görünüme kavuştu. Kapıkaya Mahalle Muhtarı Mustafa Özel, mahalle sakinlerinin inanamadığı bir hizmetin yapıldığını belirterek, “Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Burası 2-3 güne kadar biter. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Artık toz, toprak ve çamurdan vatandaşımız kurtuldu. Bundan daha iyi bir hizmet de olmaz artık. Önceki yolumuz bozuktu. Çamurdan geçilmiyordu. Selahattin Başkanımıza teşekkür ederiz. Yolumuzun açılışına da bekliyoruz başkanımızı.  Başkanımıza buranın durumu ile ilgili daha önce görüşmüştük. Başkanımız da daha önce buranın önceki halini gelip gördü. Sayın Vekilimiz Mustafa Şahin ile birlikte geldiler. Köyün sorunlarını dile getirdik. Kendileri de sağ olsun yardımcı oldu. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ederiz. 40 hanemizin yolu yapılıyor. Yolun her iki tarafında bulunan mahallemizin yolları yapılacak. Mezramızın yolu yapılacak. Mahalle yollarımız tamamlandıktan sonra mezra yolumuzun yol yapım çalışmaları başlayacak. Yol çalışmalarından dolayı Başkanımızdan çok memnunuz, Allah kendilerinden razı olsun. Bundan daha iyisi olur mu? Sıcak asfalt geldi mahallemize. Mezarlığımız içinde söz aldık onu da tel ile etrafını çevirecekler.  Kısa zamanda yapılacağına dair onun içinde söz aldık.  Mahalle sakinlerimiz bu şekilde bir çalışma beklemiyordu” diyerek, yapılan hizmetlerden dolayı hem mahalle sakinlerinin hem de muhtar olarak kendisinin çok memnun olduğunu söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yağmur (6 yıl önce)
    Siz vatandaşa hizmet ettiğinizi mi sanıyorsunuz yazık bu devletin parasını resmen sokağa atılışının bir göstergesidir Soru:1 - Buruya serilen asfaltın ton maliyeti ne kadardır(belediyeye) ben size desemki pahalı olan ısparta halının iki katı (Asfalt dökülen yerlere halı serilse) 2 - Normal şartlarda alt yapısı olmayan yani zemini mühendislik şarlarına göre hazırlanmayan,toprağın üstüne serilen asfaltın ömrü ne kadar olur ve ne kadar dayanır. yazık çok yazık buraya böyle asfalt seren teknik elamanlara acıyorum bende bir vatandaş olarak paramızı ucuz propaganda uğruna çarçur edenlere hakkımı helal edtmiyorum
    0
    0
    Yanıtla