SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapım Hep Açık Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanan Sami Er, görevine başladı.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'ın İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Fatih Belediye Başkan yardımcısı iken Malatya İl Özel İdaresi Genel sekreterliği görevine atanan Sami Er, görevine başladı. Özel İdare personeli tarafından karşılanan Er, açıklamalarda bulunarak, Malatya halkıyla el ele gönül gönüle birlikte en güzel çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Fatih Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandığını aktaran Er, “Orada hizmet etmeye çalıştık. İnşallah bundan sonra birikimlerimizi edindiğimiz tecrübelerimizi Malatya'mız için kullanacağız. Kısmet olursa, Malatya halkımızla el ele gönüle inşallah birlikte, en güzel şeyleri yapmaya çalışacağız. Tabi mutlaka kafamızda projelerimiz var. Ama şu anda özel idarenin içerisinde bulunduğu durumu, Malatya gerçeğini göz önüne alarak kafamızdaki projelerin ne şekilde örtüştüğüne göre projelerimizi açıklayacağız. Köylerle ilgili biriken sorunları görüyorum. Kapım bir kere hiç kapalı olmayacak. Herkes istediği zaman istediği an benimle görüşebilir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız