SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapım Herkese Açık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:59:01
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, esnafı işyerlerinde ziyaret ederek "Kapım herkese açık" dedi.
 
Emniyet Müdürü Aygün, Söğütlü Cami yanındaki esnafı ziyaret etti. Girdiği çay ocağında tespih satan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, "Vatandaşla iletişim kurmanın belirli yolları var. Özel meraklarıyla ilgili olmanız size olan yakınlığını biraz daha arttırıyor. İşin doğrusu benim kendime has koleksiyon merakım var. Tesbih veya saat gibi bunları bahane ederek aslında vatandaşla daha kısa sürede ve daha verimli bir iletişime geçme metodu ile esnafımızı ziyaret ediyoruz. Tabi onların özellikle üzerinde durdukları kendilerine has bu güzel alışkanlıkları bunlar taktire şayan şeyler. Bizde bunları takdir etmek üzere buradayız. Esnafımızla oturup paylaşabileceklerimiz konular neyse onları gündeme taşıyoruz, bir bardak çaylarını içiyoruz. Onlarla birlikte olmak onların bu özel zevkleriyle ilgilenmek, onları biraz daha sevindiriyor. Esnaflarımızla bu sayede adım adım zaman içerisinde yakınlaşmaya ve onları ziyaret etmeye devam edeceğiz" dedi. 
 
Aygün, "Kapım herkese açıktır. Telefonla, yüz yüze bütün iletişim imkanlarını kullanarak benimle irtibata geçebilirler. Şu ana kadarda zaten bir şikayette almadım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız