SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapımız Açık Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, mahalle gezilerini sürdürüyor.

Çerçi'nin çalışmalarıyla ilgili partinin yayınladığı bülten şöyle:

"Çerçi’ye Muhteşem Karşılama
Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Encümen Üyeleriyle Birlikte, Salköprü, Çarmuzu Mahallerinde Mahalle Sakinlerleri ile Buluştular.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Beraberindeki Heyetle Mahalle Gezilerinden, Salköprü ve Çarmuzu, Mahallerine Gelirken Mahalle Sakinleri Tarafından Büyük Başkan Diye Tezahürat, Yaparak, Havai Fişekler atarak Çerçiye, Muhteşem Bir Karşılama Yaptılar.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi’ye Salköprü, Çarmuzu Mahallerinde Mahalle Sakinleri Tarafından Muhteşem Bir Karşılama yapıldı. Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Mahalle Sakinleri Tarafından Kendisine Gösterdikleri İlgiden Dolayı Mahalle Halkına Teşekkür Etti.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, İlk Konuşmayı Yaparak Şöyle Dedi:
29 Martta yapılacak yerel seçimlerde Başkan adayları neler yapacaklarını anlatırken daha önce yaşadıklarımız olayları bir Daha yaşamayalım ve ellerim kırılaydı da oy vermeyeydim diyen vatandaşlarımız çok oluyor onun içinde oy verirken ve bu bir Mahalli seçim biz Ülkemize Başbakan ve Milletvekili seçmiyoruz Malatya’mıza hizmet edecek bir Belediye Başkanı seçiyoruz ve oy verirken Malatyamızı düşünmek gerekiyor dedi.

Asiltürk, Konuşmasına Şöyle Devam Etti: Birileri siyasi Genel Başkanı için birileri Başbakan için birileri başka sebeplerle oy vermeyelim bize kim daha iyi hizmet edecekse oyumuzu ona verelim dedi. Bizim adayımız Sayın Mehmet Yaşar Çerçi’dir ve kapısı sonuna kadar Malatyalı hemşerilerimize açık olacaktır. Daha önceden 5 yıl gibi bir dönemde Belediye Başkanlığını yapmıştır ve kapısı sonuna kadar Malatyalı halkımıza açık olmuştur ve bundan sonrada kapısı herkese açık olacaktır dedi. Sayın Çerçi, Her zaman Malatyalı halkın yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Sayın Çerçi, Tecrübesiyle ve Malatya’ya yaptığı hizmetleriyle, yine siz kıymetli hemşerilerimiz olarak 29 Martta sandık başına giderken sizden biri olan Sayın Çerçi, için oy kullanmanızı istiyoruz dedi.

Çerçi, 29 Marta Yapılacak Yerel seçimlerde siz kıymetli Malatyalı hemşerilerimiz ve Malatya’mızda yaşayan hemşerilerimiz sandık başına giderek Malatya’yı 5 yıl yönetecek bir Belediye Başkanı seçeceksiniz dedi. Seçimler basit bir seçim olmadığını ve önemli seçimdir. Malatya’yı 5 yıl yönetecek ve Malatyamızı kalkınmasında gelişmesinde halkımız bu konuda ince eleyip sık dokuyacaktır dedi. Çünkü basit bir şirket basit bir kurum emanet edeceğimiz ve ya bir iş yerimizi emanet edeceğimiz kişiyi belirlerken zarar görmeyelim diye kasamızı işimiz zarar görmesin diye iyiden iyiye bakarız bu kişiye daha önce bu işi nasıl yapmış mı tecrübesi var mı yok mu iyice bakarız dedi.

Çerçi, Malatya’ya geldiği durum itibariyle suratla toparlanması gereken bakılması gereken kalkındırması gereken sorunları bay bırakılmış olan bir şehir çünkü hızlı büyüyor ve bu durumda durmamak bir şehir daha tecrübe bir yönetimle Malatya’mıza en iyi bir şekilde hizmet edeceğiz dedi. İşte bazıları ne diyor biz Milletvekillerin arkasında durarız biz söyleriz onlarda yaparlar takım tavırlar içerisindeler. Ama şunu unutulmasın ki Belediyeleri veya kurumları yönetecek kişi o makamda oturandır ve O makamda oturan kişinin ehliyeti kabiliyeti birikimi tecrübesi varsa ancak o şekilde olur taşıma su ile değirmen dönmez demiş atalarımız herkesin akıl öğrettiği herkesin iş öğrettiği, Mahiyetinde işi öğrenmeye çalışırsa hem zaman vakit kaybolur imkanlar kaybolur fırsatlar kaybolur kaynağımız kaybolur.

Çerçi, Biz vatandaşımıza diyoruz ki Biz neler yaptığımızı 1999 ile 2004 arasında biz 5 yılda yönetim tecrübemizin varmış olduğu rahatlıkla 15 yılda yapılacak hizmeti 5 yıla sığdırdık ve Şimdi iktidar partisi bazı dayatmalara devam ediyorlar. Bakınız ne diyorlar, Ey Malatya halkı bizim adayımızı seçmezseniz buraya gelen paralar düşer Belediye gelen paralar düşer diyorlar, Belediyenin parası asla düşmez Belediyelerin istihkak sabittir artmaz eksilmez artması için nüfusun düşmesi için nüfusun düşmesi gerek nüfusun düşmeyeceğine göre nasıl düşürülür bu halkı kandırmayın onları saf zannetmeyin buna hükümetinde yetkisi yok meclisinde yetkisi yok kandırmaya yönelik ifadelerdir, Bu filmi Malatya halkı daha önce gördü dedi.

Çerçi, Konuşmasını Şöyle Tamamladı.29 Martta biz göreve geldiğimizde Malatyamızı hep birlikte yöneteceğiz ve halkımız arasında her hangi bir ayrım yapılmadan eşit bir şekilde hizmet edeceğiz ve bizlerin kapısı da halkımıza sonuna kadar açık olacaktır dedi. Malatya halkımız artık kimin ne yaptığını öğrenmiştir ve hiçbir zaman dayatmaya gelmez 29 Martta sandık başına giderek Malatya’yı yönetecek bir Belediye Başkanı seçecek ve seçeceği Belediye Başkanı, da mutlaka Malatya için tecrübeli olmalıdır ve herkese kapısı sonuna kadar açık olacaktır dedi.

Çarmuzu Mahallesindeki toplantı ise miting haline getiren Mahalle sakinleri 700’e yakın Mahalle sakinleri katıldı. Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Mahalle Sakinlerine Bu Toplantıya Katılımlarından Dolayı, da Mahalle Halkına Teşekkür etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız