SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapımız Açık.."

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Ticaret Borsası yöneticileri tarafından, İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili İrfan Kaya ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
  
ÖZEL İDARE'DE..
Malatya Ticaret Borası Başkanı Tahir Kalaycıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili İrfan Kaya’yı ziyaret etti.
  
Ziyarette bir konuşma yapan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Tahir Kalaycıoğlu, “İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği makamı birkaç ay boş kalsa da, İrfan Beyin bu makama atanmasından bir Malatyalı olarak gurur ve mutluluk duymaktayız. Bu makam önemli ve ağır yüklere haizdir. Kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
  
İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili İrfan Kaya ise, “Malatya Ticaret Borsası başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İl Özel İdaresi olarak, Malatya Ticaret Borsasıyla birlikte Malatya’ya en iyi hizmetleri veririz” diye konuştu.
 
“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE ET VE TIRNAK GİBİYİZ”
Malatya Ticaret Borası Başkanı Tahir Kalaycıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’ü ziyaret etti.
  
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu,  “Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyoruz. Malatya için yapacağınız projelere, daha iyi Malatya için sivil toplum kuruluşu olarak her zaman yanınızdayız” dedi.
    
Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise, “Geldiğim günden beri yoğun bir misafir trafiği var. Bu beni sevindiriyor. Bundan dolayı da son derece mutluyum. Gelen misafirlerimizin hepsini kabul ediyoruz ve kapımız açık. Malatyalılara teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları ile her zaman iç içe olduk. Biz sivil toplum kuruluşları  ile birlikte et ve tırnak gibiyiz. Hepimiz kamuya ait hizmeti yürütüyoruz. Topluma yönelik olumsuz hareketlere karşı hep birlikte hareket ettik. Malatyalılara vereceğimiz güvenlik hizmeti, daha başarılı bir çizgi doğrultusunda olacak. Bu konuda biz her zaman sivil toplum kuruluşlarının desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız