SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapınızı Şantajcılar Çalabilir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Pütürge İlçesi'nde miting düzenledi. 

Pütürge mitinginde konuşan Milletvekili Öznur Çalık, "Memleketimin dağlarına bahar gelmiş. Pütürge, baharla ve iktidarla buluşmanın müjdesini veriyor. Bu bahar, 60 yıllık yereldeki iktidarın müjdesi. İnşallah 30 Mart'ta Pütürge tarih yazacak" dedi.

Çalık, Pütürge'nin yerelde AKP iktidarına destek vereceğine inandığını belirterek, "Her seçim Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedik ve siz tam destek verdiniz.  Yerelde geldiğimizde tıkandık. Artık bu tıkanıklığı, bu damarı açmanın zamanı geldi. 30 Mart bunun için bir milat olacak. Vereceğiniz desteklerle, 30 Mart'ta hep beraber bu yolu açacağız" ifadelerini kullandı. 

"HİZMETLERİ BEREKETLENDİRECEĞİZ"

Milletvekili Cemal Akın, Pütürge ciddi yatırımlar yapıldığını kaydederek, "Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, Rahmetli Adnan Menderes ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, sizlerin temsilcisi ve evladı olarak ülkelerine hizmet etmek istediler. Türkiye'de 3 dönem güzel kalkınma hamleleri oldu. Şuanda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir hizmet kervanı yürüyor. Bugüne kadar Pütürge'miz ciddi manada yatırımlar aldı. Biz bu yatırımları yeterli bulmuyoruz. Çünkü bu hizmet kervanının bir ayağı eksikti. İnşallah Mehmet Polat kardeşimize sahip çıkarak, ona sonuna kadar destek çıkarak, bu hizmetleri bereketlendireceğiz" diye konuştu. 

"NE KASET SESLERİ, NE KAHHARİYE OKUMALAR, NE BAŞKA ŞEYLER"

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 30 Mart seçimlerinin ülke için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, Pütürgelilerin çok önemli bir seçim yapacaklarını dile getirdi. 

30 Mart'ta eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında oylama yapılacağını kaydeden Tüfenkci, "Bakıyorum da bu meydanda kardeşlik var, dostluk var, muhabbet var. Bakıyorum da maşallah bugün Pütürge tarih yazıyor. Pütürge  buradan tüm Malatya’ya biz Ak Parti’nin dimdik yanındayız diyor. İşte ben bu meydanda bir takım yasadışı oluşumlara sesleniyorum. Gelinde görün Pütürge’yi. Gelinde görün bu Ak yürekli dava erlerini. Gelinde görün kaderin üstünde bir kader olduğuna,  göklerden gelen bir karar olduğuna yürekten inanan Pütürgelileri. Rabbim hepinizden razı olsun, Allah birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.  Türkiye tarihi öneme hayiz olan bir seçime gidiyor. Belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi seçeceğiz ama bu seçim bunun çok ötesinde. Türkiye’nin hangi istikamete gideceğinin tayin edileceği bir seçim olacak. Bu seçim Gazze için, Filistin için, Mısır için, Suriye için,Esma için dünyanın tüm mazlum halkları için önemli bir seçim olacak. İşte ben bu meydana bakarak diyorum ki Pütürge şantaja, montaja, dublaja hayır demiş şimdiden. Ama sizlerinde kapısını montajcılar,şantajcılar çalabilir. Çaldıklarında yol verin gitsin. Onlara biz AK Parti’den razıyız deyin yeter. Çünkü onlar istemez 3 milyon lira harcayarak Pütürge’ye 200 kişilik yurt yapılmasını.

Onların hesapları arasında Pütürge’nin Nemrut Hizmet Evinin onarımı için 820 bin liralık bir bütçe yoktur. Onların hesaplarında Kubbe Dağı geçişinin emniyeti için 380 bin liralık bir ödenek yoktur.

Biz de ise Pütürgeli yavrularımıza modern okul yapmak gibi bir dert vardır dert dert. Bakın Pütürgemizin Dumlupınarına 15 Derslikli İlköğretim Okulunu yapacağız. Yine Pütürgemizin Pazarcık’ına 8 derslikli ilkokulumuzu yapıyoruz.  Köklükaya’mıza 1 milyon 200 bin TL harcama yapılarak bir ilköğretim okulunu yaptık. Körme Köyümüzün Kapalı Sistem Sulama Tesisini bu yıl devreye koymuş olacağız. Kale-Pütürge Grup Yolumuzun asfaltını önümüzdeki ay itibariyle yapmaya başlayacağız. Allah’a hamd olsun sizlerine anlatacak onlarca icraatımız var. Peki diğerlerinde ne var?.Soruyorum sizlere onlar ne anlattılar laftan başka. "Pütürge’nin AK Belediyecilikle tanışmasını,sorunlarınızın çözülmesini istiyor musunuz?"  Evet sesiniz ne kadar da gür geliyor maşallah. İşte bu ses bize yeter, başka sese gerek yok. Ne kaset sesleri, ne kahhariye okumalar, ne başka şeyler. Hiçbir sese gerek yok. Sizlerin sesi bize yeter diyorum." şeklinde konuştu. 

"BÜYÜKŞEHİRLE BİRLİKTE BÜYÜK ŞEHİRLER İNŞA EDECEĞİZ"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Pütürge'nin Başbakan ve AKP'nin arkasında dimdik durduğunu söyledi. Çakır, yerelde kalkınmayı başlattıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Pütürge insanı yiğit ve merttir. Ama buranın bir eksikliği vardı. Gerçekten yerel yönetim anlamında geri kalmıştı. Bu dönüşümü bugün sizler gerçekleştiriyorsunuz. Artık büyükşehre hazırlanıyoruz. Büyükşehirle birlikte büyük şehirler inşa edeceğiz. Kalkınan ilçeler inşa edeceğiz. Biz hizmet için geliyoruz. Yerelde kalkınmayı başlatıyoruz."

"PÜTÜRGE ARTIK İKTİDAR OLMALIDIR"

AKP Pütürge Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat, AKP kadrolarının el ele vererek, Pütürge'ye hizmet edeceklerini belirtti. 

Polat, Pütürge'nin artık iktidar olması gerektiğini vurgulayarak, "Pütürge'de tarım sahaları var ama tarıma önem verilmemiş. Hayvancılık yapabilecek çok geniş sahalarımız var. Burada kapalı bir havza var. Biz sınır ilçesi değiliz. Biz Mezopotamya ile Anadolu'nun ortak noktasındayız. Ama bu bölgeler yetim kalmış. Allah'ın izniyle ak kadrolar gelecek, sizin taleplerinizi hayata geçirecek. Artık Pütürge'ye iktidar eli değmelidir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız