SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapıyı Açık Unutunca Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hırsızlık amaçlı girdiği minibüste polisi görünce saklanmaya çalışan zanlı, açık unutunca yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Zafer Mahallesi 8. sokakta meydana gelen olayda, 44 DA 048 plakalı halk otobüsüne hırsızlık amaçlı giren T.E (25) isimli şahıs, daha sonra otobüsün karşısında bulunan 44 M 0043 plakalı minibüsün kapısını açarak, içeri girdi. Bu arada seslerden uyanan mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen asayiş şube ekipleri olay yerine gelerek, hırsızı aramaya başladı. Resmi karakol ekiplerinin de katıldığı arama da polisin geldiğini gören T.E. hırsızlık amaçlı girdiği minibüste saklanmaya çalıştı. Minibüsün kapısını açık unutan zanlı, kıskıvrak yakalandı. (Fotoğraf bu olayla ilgili)

HAYVAN HIRSIZINA TUTUKLAMA..
Doğanşehir ilçesi Sürgü Caddesi'nde Mehmet Çelebi'ye ait 7 büyükbaş hayvanı bir kamyonetle çaldığı iddia edilen İsmet K., çaldığı büyükbaş hayvanları sattığı Kahramanmaraş'ta yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucu bulunan hayvanlar, Mehmet Çelebi'ye teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan İsmet K., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİĞER OLAYLAR..
Niyazi Mahallesi’nde 42 yaşındaki Y.T.Ö.’ye ait işyerinin 3 asma kilidini ve kapı kilit göbek kısmını kıran hırsıclarca 1000 metre 10’luk, 3 bin 500 metre 16’lık, 1000 metre 3x2.5’luk, 7000 metre 1.5 luk, 6000 metre 2,5 luk elektrik kablosu, 100 metre 4x6 lık, 200 metre 4x2.5 luk elektrik kablosu, ayrıca parça ve hurda kablolar çalındı.

Yeni Sanayi Sitesi 3. Cadde 8. sokakta 35 yaşındaki M.D.’ye ait işyerine kapı kilidini kırarak giren hırsızlar 1 bilgisayar kasası, monitör, yazıcı, kamera ile hoparlörlerini çaldı.

Çevreyolu Sebze Hali girişinde 32 yaşındaki H.S.’nin, demire bağladığı at arabası, atla birlikte çalındı.

Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi’ndeki bir apartmana onarıma giden 23 yaşındaki M.A. adlı kapı ustasının merdiven kısmına bıraktığı 1 adet taşlama motorunun çalındığı bildirildi.

Kanalboyu Spor Salonu civarında 24 yaşındaki G.D.’nin parkettiği 44 KN 768 plakalı motosikletin akşam saatlerinde çalındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız