SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapıyı Kırdı Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan ve ailesinden ayrı yaşayan 52 yaşındaki emekli memur, kendini iple asarak intihar etti. Camdan babasının kendisini asmış olduğunu gören oğlu kapıyı kırdı ama girdiğinde babası ölmüştü.

Edinilen bilgiye gore; olay Çavuşoğlu Mahallesi Sanayi Girişi 1. Cadde 1. Sokaktaki tek katlı evde meydana geldi. TOKİ’den emekli memur olduğu öğrenilen Hikmet G., yaklaşık 1.5 yıldır eşi ve çocuklarından ayrı olarak, onlara yakın bir evde tek başına yaşıyordu. Çocukları da sık sık G.’yi ziyaret ediyorlardı. Komşuları tarafından en son Çarşamba akşamı görülen G.’yi Perşembe günü öğleye doğru ziyarete gelen oğlunun, kapının açılmaması üzerine pencereden baktığında, babasını iple asılı olarak gördüğü, kapının alt kısmını kırarak içeriye girdiği, babasının cesediyle karşılaştığı ve durumu polise bildirdiği öğrenildi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinden sonra ceset asılı olduğu yerden indirildi ve otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bu arada olayı öğrenerek gelen Hikmet G.’in yakınları ise sinir krizleri geçirdiler.

AKÇADAĞ’DA..
Bu arada Akçadağ ilçesinin Hançerli Köyünde oturan 21 yaşındaki B.K. adlı genç de, av tüfeğini göğsüne doğru ateşleyerek yaşamına son verdi. Akçadağ Başsavcılığı olayla ilgili araştırmaya başladı.

SÖZLÜSÜNDEN HABER ALAMAYINCA!..
Öte yandan Melekbaba Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki Z.A. adlı bayan da fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. TÖTM’ye kaldırılan Z.A., polise verdiği ifadesinde, askerde olan sözlüsünden Nisan ve Mayıs aylarında haber alamadığını, bir şey olduğundan korttuğunu, bunalıma girerek anneannesine ait hapları içtiğini, gözlerini hastanede açtığını söyledi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız