SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kapkaç Gözaltısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:43:11
Kapkaç Gözaltısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, kapkaç yaptıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, Turgut Özal Mahallesi'ndeki otobüs durağında bekleyen S.K'nın (38) kolundaki çantayı alıp kaçtığı ileri sürülen S.K. (16) ve S.E. (17), ihbar üzerine olay yerine gelen polislerce yakalandı. 

Şüpheliler polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

PARA KAPTIRDI..

Bu arada Malatya’da bir kişi, telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan şahsın yönlendirmesi sonucunda banka hesabına 8 bin 865 TL para yatırarak dolandırıldı. 

Malatya merkezde meydana gelen olayda, S.K. adlı şahıs, telefondan arayarak kendisini polis olarak tanıtan kişinin yönlendirmesiyle, verilen banka hesabına 8 bin 865 TL para yatırması sonucunda dolandırıldı. Parayı yatırmasının ardından dolandırıldığını anlayan S.K., polise başvurarak şikayetçi oldu.

Soruşturma sürüyor.

HIRSIZLIK OLAYLARI..

4 ayrı hırsızlık olayında da çalınan malzemeler arasında; gitar, parfüm ve fasulye de bulunuyor. 

Alınan bilgiye göre; Küçük Mustafa Paşa Mahallesi'nde H.F. isimli bir kadının evinden 1 adet gitar ve 1 adet cep telefonu çalındı. Halfetin Mahallesi'nde M.G. adlı şahsın iş yerinde de 6 bin TL para ve 8 adet Cumhuriyet altını çalınırken, Zaviye Mahallesi'nde A.K. adlı şahsın evinden 1 adet dijital fotoğraf makinesi, 1 adet parfüm, 3 paket sigara ve yaklaşık 50 TL değerinde beyaz inci kolye çalındı. Öte yandan, Kaynarca Mahallesi'nde ise E.A. adlı bir kadının evinin önünden 3 torba fasulye çalındı.

Polis ekipleri 4 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız