SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kapsamlı Çalışma Yapılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:37
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, yeni sezonla ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti. 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen yetkililerin İnönü Stadı'nda çalışma yaptıklarını ifade eden Pilten, yetkililerin saha güvenliği ve Passolig ile ilgili eksikleri tespit ettiklerini anlattı.

Pilten, her halükarda İnönü Stadı'nın rehabilite edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: "Hem saha zemini hem tribün hem güvenliği hem de Passolig olarak statta bazı düzenlemelerin yapılması gerekiyordu. Bununla ilgili TFF, eksiklerimizle ilgili kapsamlı bir rapor gönderdiler. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın talimatıyla belediye ekipleri çalışmalarına hızlı bir şekilde başladılar. Passolig ekibi ve TFF yetkilileriyle koordineli bir şekilde sahamızı yeni sezona yetiştirmek için çalışmalar sürüyor."

"ZEMİNLE İLGİLİ DETAYLI BİR ÇALIŞMA YAPILACAK"

İnönü Stadı'nın saha zeminin çok kötü olduğunu ifade eden Pilten, TFF'nin saha zemininin iyileştirilmesiyle ilgili olarak Süleyman Demirel Üniversitesi'nden bir uzmanı görevlendirdiği kaydetti. 

Pilten, saha zeminiyle ilgili olarak detaylı bir çalışmanın yapıldığını belirterek, zeminle ilgili bir rapor sunulduğunu ve bu rapor doğrultusunda bir firmayla anlaşıldığını ve Perşembe gününden itibaren zemin iyileştirme çalışmalarının başlayacağını ifade etti. 

Sahayla ilgili çok kapsamlı bir çalışmanın yapılacağını kaydeden Pilten, "Çimin tamamı yerinden sökülerek, yerine çim tohumuyla zemin güçlendirilecek. İlk önce zemin boşaltılacak daha sonra gübre ve tohum dolgusu kumla beraber yapılıp, üzerine tekrar toz ve sıvı gübreyle zemin iyi bir hale getirilecek" dedi. 

"PASSOLİG EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR"

Pilten, Passolig ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, teknik ekibin statta çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.

Passolig ile ilgili İnönü Stadı'nda kablo döşeme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Pilten, "Sahamızda kaba çalışma büyük oranda bitti. Passolig ekibi kendileri özel bir alan istiyorlardı. Localarımız söküldü ve kontrol odası yapılıyor" diye konuştu. 

"ANTRENMAN SAHASI YENİ SEZONA YETİŞECEK"

Pilten, kulübün Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan antrenman sahasında da çalışmaların devam ettiğini belirterek, altyapı çalışmalarının tamamlandığını, rulo çim serilerek antrenman sahasının sezona yetiştirileceğini kaydetti. 

Pilten, ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde 24 Temmuz'da Karşıyaka, 27 Temmuz'da Şanlıurfaspor, 29 Temmuz'da Balıkesirspor ve 2 Ağustos'ta Denizlispor ile hazırlık karşılaşması   oynayacaklarını ifade etti. 

Malatya İnönü Stadı için yeni bir sondaj açıldığını da dile getiren Pilten, 25 yıllık su kuyusunun randımanlı çalışmadığını, yeni bir sondajla ideal bir suyun yakalandığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız