SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaptajda Korkutan Patlama

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:14:39
Kaptajda Korkutan Patlama
A- A+ PAYLAŞ

Şehrin içmesuyu kaynağının bulunduğu Gündüzbey Kaptaj'da meydana gelen patlamada 4 kişi hastanelik oldu.

Alınan bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesi'nde bulunan kaptaj sahasında klor tüplerinden birinde patlama meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri klor gazından dolayı yaşanan sıkıntıyı uzun süren çalışma sonrası kontrol altına aldı.

 

Patlamanın etkisiyle kaptaj sahasında çalışan Mehmet Genç (33) ve Mehmet Özgür (26) klordan etkilendi.  Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. İsimleri öğrenilemeyen iki kişinin de durumunun ciddi olmadığı haber alındı.

Klor tüpünde meydana gelen patlamadan içme suyunun etkilenmediği ilk gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

MASKİ'DEN AÇIKLAMA YOK..

Bu arada patlama ile ilgili olarak MASKİ'den kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılmazken, olayı duyan vatandaşlar basın kuruluşlarını arayarak, patlamadan suyun etkilenip etkilenmediğini öğrenmeye çalıştılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız