SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaptan Fatih Çalıştırdı

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da, Altay maçı hazırlıkları başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasından sonra takım kaptanı Fatih Sezer (fotoğraftaki) yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-Kırmızılı takımda kart cezalısı Güngör dışında eksik futbolcu bulunmazken, Mustafa Sert'in de hafif sakatlığının bulunduğu ve bu futbolcunun Altay maçına yetiştirileceği bildirildi.

Takım Kaptanı Fatih Sezer, Altay maçında takımın kenetlenerek, en iyi mücadeleyi vereceğini söyledi. Takımda ki, birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu ifade eden Kaptan, "Aramızda öyle bir arkadaşlık ortamı var ki, bunu kimse bozamaz. Bu hafta Altay maçına birlik ve beraberlik içerisinde çıkıp, 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Hocamızın gitmesine takım olarak çok üzüldük ama bunlar Futbol içinde olan şeyler. Bundan dolayı yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Altay cephesinden yapılan açıklamaları da değerlendiren Tecrübeli Kaptan, "Altayspor, geçen haftaki kayıplarını telafi ederek, bizle oynayacakları maçtan üç puan alacakları yönünde açıklamalarda bulunuyor. Ancak, kimse Malatyaspor deplasmanını kolay görmesin. Sahaya çıkarak, en iyi mücadeleyi vereceğiz" diye konuştu.

Takımın Tecrübeli Futbolcusu Celil Sağır ise, takımın gücünün bu kadar olduğunu kaydederek, "Biz şimdiye kadar elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da elimizden geleni yapacağız. Ancak, Altay tarafından yapılan açıklamalar çok ilginç. Bence, bu tür konuşmalara dikkat etsinler. Malatyaspor deplasmanı kesinlikle üç puan alacakları bir deplasman değil" sözlerine yer verdi.

Öte yandan Sarı-Kırmızılı takımın antrenmanını ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahhatin Gürkan, futbolculara tatlı ikramında bulundu. Gürkan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Malatyaspor'da yaşanan sıkıntıları Başbakanımıza ilettik. Bu konuda Başbakanımızın duyarlı olacağına inanıyoruz" dedi.

Diğer yandan, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışına giren Malatyaspor Kulübü yöneticilerinin bugünlerde bunu sonuçlandıracakları bildirildi. Malatyaspor'u daha önceden de çalıştıran Malatyalı olan Hayati Palancı ve başka isimlerle görüşen yönetim, hafta sonunda kadar teknik direktör sorununu çözmesi bekleniyor.

Halen Karagümrük takımını çalıştıran Palancı'nın sözleşmesini feshetmek için kulübünün 100 bin lira para talep ettiği, bu sorunun aşılamadığı öne sürüldü.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız