SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaptan Feyza: "Açıklarımızı Kapattık"

0
Güncellendi - 2016-01-30 01:22:50
Kaptan Feyza:
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün takım kaptanı Nilay Feyza Bağca, takım olarak iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürüp, hedeflerine ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Yeşiltepe'de gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, takım olarak iyi durumda olduklarını, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini kaydetti.

Bağca, ligde sadece bir mağlubiyetlerinin olduğunu ve bu mağlubiyeti nazar boncuğu olarak değerlendirdiklerini ifade ederek, "Şuanda grupta lideriz. Bunu da sezon sonuna kadar sürdüreceğiz. İnşallah sezonu başarılı bir şekilde tamamlayıp, hedefimiz olan 2. Lige yükseleceğiz" dedi.

"EN KRİTİK MAÇIMIZ DÖRDÜNCÜ HAFTADA"

Ligin 11. haftasında deplasmanda Tokat ekibi Erbaa Gençlik Spor ile karşılaşacaklarını anımsatan tecrübeli futbolcu, zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Bağca, en kritik maçlarını sahalarında Kayseri Gençler Birliği ile oynayacaklarını ifade ederek, "Ligin ikinci yarısında en kritik maçı sahamızda oynayacağız. Zorlu maçta Kayseri Gençler Birliği ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçı kazanırsak, birinciliği yüzde 80 garantilemiş oluruz" diye konuştu.

"AÇIKLARIMIZI KAPATTIK"

Yeni transferlerle takımın daha da güçlendiğini dile getiren Bağca, "Bizim uzun boylu bir kaleciye ihtiyacımız vardı. O açığımızı kapatmamız gerekiyordu. İyi bir kaleci transfer ettik. Onun dışında yan yana oynayabileceğimiz bir stopere ihtiyacımız vardı. O transferi de gerçekleştirdik. Bir tanede kanat oyuncusu aldık. İyi orta yapabilecek, hızlı bir kanat oyuncusu takıma dahil oldu. Açıklarımızı kapattık" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız