SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaptan İddialı Konuştu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:59
Kaptan İddialı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Ramazan Kahya, Doğu Derbisi'nden galip ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.

Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da, futbolcular psikolojik olarak da kendilerini Doğu derbisine hazırlıyor. 

Doğu derbisini yakından bilen isimlerden olan Ramazan Kahya, ilk haftaya nazaran gelişim kat ettiklerini ve daha iyi hale geldiklerini söyledi. Kahya, "Takım olarak eksiklerimiz var ancak her geçen hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Kardemir Karabükspor maçında çok fazla pas yapamadık ama bir deplasman takımının oynayacağı gibi oynadık. Rakibimize nazaran daha net pozisyonlar bulduk ve iyi mücadele ettik. Galip de gelebilirdik ama olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bizde zorlu deplasmandan 1 puanla döndük" dedi.

"Taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz"

Elazığspor maçının önemini çok iyi bildiklerini dile getiren Kahya, taraftarlar zorlu karşılaşmada büyük bir görev düştüğünü ifade etti.

Kahya, taraftarların 90 dakika boyunca desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, "Taraftarlarımıza bu zorlu karşılamada bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. Allah'ın izniyle bizde onlara bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. İki takım uzun yıllardır karşılaşmıyor. Bu maçın önemlini de iyi biliyoruz. Derbi'den galip çıkıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

"Maçın önemini arkadaşlarımıza anlatıyoruz"

Maçın önemini takımdaki futbolculara anlattıklarını kaydeden Kahya, "Bu maçın önemini ve değerini özellikle yabancı futbolcu arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Bu maç, özellikle Malatya halkı için büyük önem taşıyor. Sonuçta derbi maçı. Derbi maçların havası farklı geçer. İnşallah güzel bir maç olur. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp, galip gelmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız