SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaptı Ama Kaçamadı

0
Güncellendi - 2017-10-11 03:17:19
Kaptı Ama Kaçamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da parkta 18 yaşındaki genç kızın cep telefonunu alıp kaçmak isteyen bir şüpheli, bölgedeki polisler tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, saat 19.30 sularında merkez eski belediye binasının yerindeki Emekliler Parkı civarında meydana geldi. İddiaya göre; parkta  18 yaşındaki  B.K. adlı genç kız elinde cep telefonu ile yürürken, arkasından gelen 20 yaşındaki M.P., cep telefonunu alıp kaçmaya başladı.

Olay sırasında parkta bulunan ve genç kızın çığlığı üzerine olayı farkeden polisler, kovalamaca sonucu M.P.’yi yakaladı.

Asayiş Şubesine götürülen M.P. hakkındaki soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Google Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Latif (6 yıl önce)
    Hırsız kaçamadan yakalanmış adamın yaptığı yoruma bak, yorum yazayımda ne olursa olsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • atak (6 yıl önce)
    Malatyada bir asayis sorunu birde munubuscu trafik teroru bir turlu bitmez.uyumaya devam yazik bu memlekete insallah biri cikar bir seyler yapar.valimiz ve guvenlik teskilatlarimiza malatyada yasadiklarini icinde bulunan durumu hatirlatmasi ve gozlerinin gormesini soyleyen biri olmali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (6 yıl önce)
    Şehir bu hale gelmiş ama şehrin yerel yöneticileri nerde valisi emniyet müdürü vekiller nerde onlar orda zaten başkanlar hergün bir açılışda şehrin bilboardlarında tabela başkanlığı yapmakdalar şehir almış başını gidiyor hergün bir iş yerine pompalı ile saldırı haraç toplayanları yazık oluyor güzelim Malatyama
    0
    0
    Yanıtla
  • ali gültekin (6 yıl önce)
    güzelim memleketim hırsızla kapkaççıyla zibidiyle doldu, yazık oldu malatyama..
    0
    0
    Yanıtla