SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Başlıklı Hırsızlara Suçüstü

A- A+ PAYLAŞ

Sivas Caddesi’ndeki bir apartmanın altındaki işyerine sabaha karşı kar başlıklı iki kişinin girdiği ihbarı üzerine giden polis 2 zanlıyı gözaltına aldı. Bu arada, iki ayrı gasp olayının zanlısı olduğu bildirilen bir kişi de polis tarafından yakalandı.

KAR BAŞLIKLI..
Polis Haber Merkezi’ne 04.45 sıralarında yapılan ihbarda, Sivas Caddesi’ndeki Müminoğlu Apartmanının altında bulunan K.G.’ye ait işyerine kar başlıklı iki kişinin girdiği bildirildi. Belirtilen yere giden polis ekipleri Adıyaman-Sincik doğumlu 17 yaşındaki M.A. ve Adıyaman doğumlu 16 yaşındaki B.D. adlı zanlıları yakaladı ve üzerlerinde yaptıkları aramada 205 YTL bozuk para ile yanlarındakikoli içerisinde değişik markalarda 138 paket sigara buldu. Para ve malları teslim alan işyeri sahibi, çalınan paranın 600 lira YTL civarında olduğunu söyledi. Soruşturma sürerken tekrar başvuran K.G., 361 YTL parayı işyeri çevresinde bulduğunu bildirdi. İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye verilen iki zanlı tutuklandı.

GASP ZANLISINA TEŞHİS..
Öte yandan, iki ayrı gasp olayının zanlısı olduğu bildirilen bir kişi de polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"İlimiz genelinde 2 ayrı gasp olayı ile ilgili olarak Gasp Büro amirliği olarak yapılan çalışmada mağdurların belirttiği eşkal üzerinden yapılan çalışmada eşkale uygun 1983 doğumlu A.K. isimli şahıs 12.12.2006 günü tespit edilerek yakalanmıştır.

1- 08.12.2006 günü gasp edilen mağdur 1991 doğumlu G.İ. yakalanan A.K. isimli şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğünde Teşhis odasında gösterilmiş ve kendisini bıçakla gasp eden şahsın şüpheli A.K. olduğunu teşhis etmiştir.

2- 09.12.2006 günü gasp edilen mağdur 1991 doğumlu M.Y.K.’ye yakalanan A.K. isimli şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğünde Teşhis odasında gösterilmiş ve kendisini bıçakla gasp eden şahsın şüpheli A.K. olduğunu teşhis etmiştir.

Konu ile ilgili olarak mağdur M.Y.K. isimli şahıstan gasp edilen telefon elde edilmiş ve düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 13.12.2006 günü şüpheli A.K. mevcutlu olarak Malatya C.Başsavcılığına gönderilmiştir.

Konu ile ilgili olarak hazırlık tahkikat evrakı ile birlikte şüpheli Cumhuriyet Savcılığına çıkartılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız