SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Dal Kırdı

0
Güncellendi - 2018-01-22 03:24:01
Kar Dal Kırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası üzerinde aşırı yük oluşan kayısı ağaçlarının dalları kırıldı.

Fatih, Bağköyü, Resuluşağı, Kayadibi gibi yüksek kesimlerde bulunan mahallelerde 1 metreyi geçen kar yağışına dayanamayan onlarca kayısı ağacının dalları kırılırken bazı ağaçlar ise ortadan iki ayrıldı. Karşı yağışı sonrası kayısı ağaçlarının dallarının kırıldığını bazı ağaçların ise yıkıldığını gören bahçe sahipleri hasarın büyük olduğunu belirterek, yetkililerin konuyla ilgili çalışma başlatmalarını beklediklerini kaydetti.

Öte yandan iki gündür ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışının elektrik direklerine zarar vermesi sonucu birçok mahalleye de elektrik verilemiyor. Bölgede etkili olan kar ve tipi nedeniyle çok sayıda elektrik direğinin devrilmesi ve tellerini kopması sonucu 10'un üzerinde mahalleye elektrik verilemiyor. Elektrik dağıtım şirketi ekiplerinin, yeni direk dikme ve elektrik telleri çekme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yavuz (6 yıl önce)
    Kardandır kardan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Bilip bilmeden yorum yapma kardan zarar goren bahceler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (6 yıl önce)
    Bu ağaçlar yazin susuzluktan yanıp dalları güneş yaniğı olup hafif bir yükte ayrılan ağaçlar karın çok yagmasindan değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Maaşallah diyelim giden 1-2 kayısı ağacı olsun. Rahmettir bu rahmet..
    0
    0
    Yanıtla